Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: “Λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, δεν αντέχω άλλο να το ακούω”

“Η καριέρα των υπολοίπων κρίνεται από τα νούμερα”

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε για τους ηθοποιούς που κάνουν τηλεόραση και λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης, με αφορμή τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την τηλεθέαση.

“Εγώ θα σηκώσω το χέρι, θα πάρω το λόγο και θα γίνω νούμερο για το νούμερο, αλλά… Επειδή πραγματικά μου δίνει αφορμή όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από τα νούμερα… Επειδή υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που κάνουν τηλεόραση και βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο να το ακούω αυτό” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης:

“Και σαν επαγγελματίας της τηλεόρασης, που αυτή τη στιγμή σχολιαζόμαστε, κρινόμαστε κάθε μέρα, παίρνουμε τον έλεγχο και συζητιέται το εάν θα είναι η εκπομπή ή ο οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε κανάλι του χρόνου, εξαιτίας των νούμερων… Για εμάς τους επαγγελματίες του είδους, που βιοποριζόμαστε από την τηλεόραση, που για εμάς δεν είναι μια εναλλακτική όταν δεν έχω θέατρο ή όταν δεν έχω σίριαλ”.

 

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: “Τα 3 πρώτα χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα, έσπασα και λύγισα”

 

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια είπε:

“Μου φαίνεται εξαιρετικά προκλητικό να ακούω από ανθρώπους που φιλοξενούνται από την τηλεόραση, να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα των υπολοίπων κρίνεται από τα νούμερα”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου