Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: “Ήμουν δίπλα του όταν πέθανε, έπιασα τα χέρια του και ήταν παγωμένα”

“Δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του”

H Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στο “Πρωινό” για το θάνατο του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη, που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Με δάκρυα στα μάτια της αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού της και την επιδείνωση της υγείας του, ενώ τόνισε ότι η οικογένεια είχε αποφασίσει να μην του πουν ότι έχει χειροτερέψει. Έτσι ο ίδιος δεν ήξερε για την κατάσταση της υγείας του.

“Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε” είπε.

 

Δείτε επίσης: Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Νίκου Φλωρινιώτη που έδωσε λίγες μέρες πριν πεθάνει

 

Στη συνέχεια, ανέφερε:

“Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή”.

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε:

“Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε”.

 

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η Μάχη Φλωρινιώτη για τον θάνατό του γιου της: “Ο Θεούλης δεν λυπήθηκε το παιδάκι μου”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου