Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: “Μεγάλος σταρ, τεράστιος ηθοποιός αλλά πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας”

Δείτε το απόσπασμα από το “The 2night Show”

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στο “The 2night Show” χθες το βράδυ και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέατρο, τον χρόνο που περνάει αλλά και τους χαρακτήρες των μεγάλων ηθοποιών που πέρασαν από τη σκηνή.

“Δεν αγαπάω καθόλου τα γενέθλια και ειδικά στην ηλικία μου. Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι στη ζωή μου, με εκνευρίζουν. Τι να πω; Άλλος ένας χρόνος κοντύτερα προς το τέλος; Στα 40 έπαθα υστερία. Εκείνο το βράδυ έσπασα το παράθυρο του μπάνιου από τα νεύρα μου” παραδέχεται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

“Πηγαίνω σε ένα φιλικό ζευγάρι που ήξεραν ότι είναι τα γενέθλιά μου, μπαίνω μέσα, είχαν σβηστά τα φώτα και τα ανάβουν και μου λένε χρόνια πολλά. Το τι τους είπα από τα νεύρα μου δεν λέγεται, δεν είχα χειρότερο από αυτό” περιέγραψε αμέσως μετά ο ο ηθοποιός με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

 

“Δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του”

“Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καθόλου καλοί χαρακτήρες αλλά, επειδή σε αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ καλοί, εξακολουθούν και υπάρχουν και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο” υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Υπάρχει ένας που είναι πολύ διάσημος αλλά δεν κάνει να πούμε το όνομά του γιατί δεν είναι στη ζωή, που δεν πήγε κανείς και στην κηδεία του. Μεγάλος σταρ, πολύ γνωστός ηθοποιός αλλά ήταν πολύ γρουσούζης, δεν τον συμπαθούσε κανένας. Τεράστιος κωμικός, τα πάντα έκανε. Δεν ήθελαν όμως ούτε στο τελευταίο κατευόδιο να πάνε” ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου