Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γωγώ Καρτσάνα: Η επική γνωριμία με τον Λατίνο σύζυγό της – “Του λέω: στους άνδρες μού αρέσουν τα ψηλά αδύνατα πόδια”

 

Τη Γωγώ Καρτσάνα υποδέχθηκαν το πρωινό της Δευτέρας (18/12) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Η Παραλία» της Δημόσιας Τηλεόρασης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον σύζυγό της, Γιώργο, σε ένα τυχαίο ταξίδι στην Κίμωλο.

«Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο του 2018 στην Κίμωλο, που πήγαμε να κάνουμε διακοπές ο καθένας χωριστά. Υπήρχε κι ένας φίλος που είχε έρθει να με δει και μου λέει: τι σου αρέσει πιο πολύ στους άντρες; Του λέω: τα ψηλά, αδύνατα πόδια», ξεκίνησε να περιγράφει η Γωγώ Κρατσάνα.

«Κι εκεί που καθόμαστε στην πλατεία της Κιμώλου, βλέπει τον Γιώργο να έρχεται και μου κάνει: μωρή, κοίτα εκεί! Κοιταχτήκαμε, έφερε μια σβούρα ο Γιώργος, ξανακοιταζόμαστε, έρχεται με το σουβλάκι του και κάθεται δίπλα. Σκάει μια παρέα δίπλα μου, με πλευρίζει, μου μιλούσαν και δεν μπορούσα να τον δω. Τους λέω: παιδιά, συγγνώμη, φεύγω. Πάω δίπλα στον Γιώργο και εκεί ξεκίνησαν όλα», συνέχισε η ηθοποιός στην αφήγησή της.

«Νιώθαμε αυτές τις 4 μέρες που περάσαμε στην Κίμωλο σαν μαριονέτες. Η πρώτη μας βραδιά ήταν σε μια σπηλιά στην παραλία, που έχει ένα παράθυρο και βλέπαμε την πανσέληνο. Δεν υπήρχαν δυσκολίες, πήγε όλο μόνο του.

Μου έκανε πρόταση γάμου στον ένα μήνα, ενώ κανονίζαμε να πάμε ταξίδι στο Εκουαδόρ. Μου λέει: δεν θέλεις να παντρευτούμε και εκεί; Μετά από 2 χρόνια κάναμε και το παιδί μας», κατέληξε στην επική της ιστορία η Γωγώ Καρτσάνα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου