Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Σάσα Σταμάτη για τις τηλεοπτικές κόντρες: “Αυτοί βγάζουν τα λεφτά, εμείς δεν βγάζουμε τίποτα”

Θα παρουσίαζε ξανά εκπομπή στην τηλεόραση;

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση και για τις τηλεοπτικές κόντρες που υπάρχουν, στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

“Δεν θα παρουσίαζα ξανά τηλεοπτική εκπομπή. Πάει το “Ooh la la”. Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση, είμαι μια χαρά, έχω τις εφημερίδες, δουλεύω, δόξα τω θεώ έχουμε αποκλειστικά και προχωράμε. Άμα πουλάνε τα ριάλιτι, ας τα παίξουν. Έτσι κι αλλιώς η ζωή μας έχει γίνει ένα ριάλιτι. Οι εκπομπές δεν είναι ριάλιτι; Δεν με ενοχλεί να μπαίνουν στην τηλεόραση άνθρωποι από ριάλιτι. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις, είσαι” είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

 

Δείτε επίσης: Σάσα Σταμάτη – Ο επικός διάλογος με τη μητέρα της: “Της λέω κάνω καριέρα, μου λέει ποια καριέρα, πουθενά δεν είσαι”

 

Η Σάσα Σταμάτη είπε επίσης:

“Οι εντάσεις που υπάρχουν στις εκπομπές, δεν είναι ριάλιτι; Ανθρώπινο είναι αυτό και μου αρέσει εμένα. Είναι της μόδας να μαλώνουν μεταξύ τους. Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεοπτικές κόντρες, ας κάνουν ότι γουστάρουν. Θέλουν να μαλώσουν; Ας μαλώσουν! Αυτοί βγάζουν τα λεφτά, εμείς δεν βγάζουμε τίποτα”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου