Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηλίας Βαλάσης: Ξεσπά για την επίθεση που δέχθηκε – “Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες”

Οι δηλώσεις του ηθοποιού που παρερμηνεύτηκα

Στην εκπομπή «Γεια Σου» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12) ο Ηλίας Βαλάσης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα εξαιτίας μίας δήλωσής του που παρερμηνεύτηκε.

«Είπαν στην τηλεόραση ότι εγώ είμαι σεξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι “η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι της γυναίκας μου, που μεγαλώνει τα παιδιά μας” και παρεξηγήθηκα. Η πιο δύσκολη και υπέροχη δουλειά του κόσμου, με ένα μωρό στην αγκαλιά και άλλα δύο να τα διδάσκει, να φροντίζει και να καθαρίζει το σπίτι, να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε;», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης εμφανώς ενοχλημένος.

«Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Αν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό, πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Είπαν έναν σκασμό σκατολογίες. Ας είμαστε λίγο λογικοί, να ακούμε», τονίζει ο Ηλίας Βαλάσης.

«Δεν δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα παιδιά μας. Αυτή είναι η δουλειά της! Να βοηθάει εμένα να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει. Μου άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω δικά μου! Και να τώρα που έχω και μακάρι να είχα δέκα παιδιά», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δηλώσεις που κατά τον ίδιο παρερμηνεύτηκαν.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου