Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κορίννα Ντουλλάαρτ – Milky Way: “Κανένας και τίποτα δεν έχει δικαίωμα πάνω στο σώμα μιας γυναίκας”

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς του Mega στο Χαμογέλα και πάλι

Την Κορίννα Ντουλλάαρτ και τον Νικολάκη Ζεγκίνογλου υποδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της αριστουργηματικού Milky Way του Mega αναφέρθηκε στη σειρά καθώς και στις προεκτάσεις της στην κοινωνία σε ό,τι αφορά το δικαίωμα της γυναίκας για αυτοδιαχείριση στο σώμα της.

Αφορμή στάθηκε το spoiler που έπαιξε στην εκπομπή στο οποίο η «Μαρία» ανακοινώνει στον Τάσο ότι τελικά προχώρησε σε έκτρωση του παιδιού που κυοφορεί.




«Ο βασικός λόγος που ερωτεύτηκα τον ρόλο είναι η απόφαση της Μαρίας, αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλες οι γυναίκες ασχέτως ηλικίας, χώρας, θρησκείας. Ότι κανένας και τίποτα δεν έχει δικαίωμα πάνω στο σώμα τους και αφορά μόνο εκείνες. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν οι άνθρωποι γύρω τους ότι έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτό.
Καθεμία στο τέλος της ημέρας θα κάνει αυτό που εκείνη νιώθει καλά να κάνει και αυτό που εκείνη θα είναι χαρούμενη. Και ελπίζω γυναίκες και κορίτσια που θα δουν τη σειρά να πάρουν θάρρος» υπογράμμισε η Κορίννα Ντουλλάαρτ.
Από πλευράς του ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου ανέφερε ότι: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι “στενοχωριόμαστε για τον Τάσο που το θέλει” και καταλαβαίνω ότι η κοινωνία δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι ένα κορίτσι 17 χρονών και μπερδεύουμε την αγάπη με την ιδιοκτησία. Είναι άσχημο να συμβαίνει αυτό τη σήμερον ημέρα. Ο Τάσος την αγαπάει ιδιοκτησιακά, την αγαπάει με έναν τρόπο που δεν της δίνει καμία ευκαιρία να επιλέξει. Αυτός επιλέγει αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και θεωρεί δεδομένο ότι η Μαρία θα το κάνει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου