Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει: “Μου έκαναν πέρσι μία τέτοια πρόταση, είπα: ήμαρτον, έκαστος στο είδος του”

“Η μαμά μου, μού είπε ότι ήμουν εξαιρετικός στην Φάρμα”

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε χθες στην κάμερα του “Πρωινό” για την παρουσίαση της “Φάρμας“, για τον νέο κύκλο του “Masterchef“.

“Η Φάρμα δεν έχει τελειώσει ακόμα για να συνοψίσουμε και να κάνουμε έναν απολογισμό. Εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Υπάρχει ένας δείκτης, που είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας” δηλώνει ο σεφ – παρουσιαστής.

“Η μαμά μου μού είπε ότι ήμουν εξαιρετικός, ότι ήμουν πάρα πολύ καλός” σημειώνει με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Για το “MasterChef”

“Τώρα MasterChef, όγδοη χρονιά. Περνάμε ωραία, είναι και οι άλλοι δύο ψηλοί εδώ πέρα και σίγουρα δεν βαριόμαστε. Πέρσι είχα μία πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ένα μιούζικαλ. Είπα: παιδιά, ήμαρτον, έκαστος στο είδος του. Κάτι θα είδε μάλλον ο καλλιτέχνης” παραδέχεται στη συνέχεια.

 

Για τα νούμερα τηλεθέασης

“Βλέπουμε τι συμβαίνει, γιατί μας ενδιαφέρει. Όμως νομίζω ότι όλο αυτό το κομμάτι στερεί πολύ τη χαρά αυτού που συμβαίνει. Είναι ένα κριτήριο προφανώς του πώς πηγαίνει μία εκπομπή, όπως σε ένα εστιατόριο: όταν είναι γεμάτο, χαίρεσαι. Αν δεν είναι γεμάτο, σου δημιουργεί έναν προβληματισμό, δουλεύεις, το ανανεώνεις και αισιοδοξείς” απαντά σε άλλο σημείο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου