Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λίλα Τριάντη για Μαρίνα Σάττι και Eurovision: “Μου αρέσει η επιλογή της, τη στηρίζω φουλ”

Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει η ίδια με την ραπ μουσική και τους εκπροσώπους της

Τη νεαρή καλλιτέχνιδα, Λίλα Τριάντη υποδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2».

Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει η ίδια με την ραπ μουσική και τους εκπροσώπους της όσο και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024.

«Εγώ δεν είμαι ράπερ. Είμαι στην urban μουσική σκηνή, σε αυτό που λέμε ποπ. Όπως και τα παιδιά, ακόμα και οι ράπερ, θεωρώ ότι είναι ποπ πλέον γιατί τους ακούνε τόσα πολλά άτομα που είναι δημοφιλής η μουσική τους. Εγώ θα πω ότι μέσα σε αυτόν τον χώρο που συναναστρέφομαι με τα παιδιά που κάνουν ραπ μουσική, έχω συναντήσει πολύ καλές ψυχές. Μάλιστα στο σύνολο είναι πολύ καλλιτεχνάρες, όχι απλά καλλιτέχνες», είπε αρχικά η Λίλα Τριάντη.

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, την στηρίζω φουλ. Θα πήγαινα και ‘γω με το κατάλληλο τραγούδι, όπως λένε όλοι, γιατί το τραγούδι είναι πάντα η βάση και έχω σκεφτεί με τι θα ήθελα να πάω», πρόσθεσε η Λίλα Τριάντη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου