Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“PRIX DE ΒEAUTÉ 2023”: Τα Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ

Γιόρτασαν φέτος τα 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ, που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Προϊόντων Ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/7/22 έως 30/6/23, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Την εκδήλωση προλόγισαν η εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ, Μαρία Καλλιμασιά, η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ, Έφη Μπελέ, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Β.Α.Κ. Θόδωρος Γιαρμενίτης καθώς και η Ξένια Κούρτογλου, ιδρύτρια της Focus Bari.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ρένα Μόρφη. Tα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ απένειμαν οι Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Μισιχρόνη, Σοφία Μανωλάκου, Φωτεινή Δάρρα, Αναστασία Περράκη, Βασίλης Ζούλιας και Φρέντυ Καλομπράτσος.

Χορηγός των PRIX DE BEAUTÉ είναι η SAMSUNG, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι REAL NEWS, REAL.GR, WOMENONLY.GR, ALLYOU.GR, ATHENSVOICE.GR, LIKEWOMAN.GR, LOVEYOURSELF.GR και BEAUTEMAGAZINE.GR. Τον ανθοστολισμό του χώρου επιμελήθηκε η PETRIDIS CREATIONS.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου