Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: “Είχα 30% πιθανότητες να ζήσω”

Δείτε τι είπε στον αέρα του “Πρωινού”

Ο Γιώργος Λιάγκας, στο “Πρωινό” την Τετάρτη το πρωί, αποκάλυψε μια πολύ δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει ο ίδιος στον τηλεοπτικό αέρα, με αφορμή όσα που είπε η Δέσποινα Βανδή για τον χαμό του πατέρα της.

“Είναι πιο δύσκολη δουλειά αυτή που κάνει η Βανδή και η κάθε Βανδή ή αυτή που κάνουμε εμείς που επί 30 χρόνια 3 ώρες κάθε μέρα καθόμαστε εδώ και κάνουμε τους χαριτωμένους, ενώ μπορεί να έχουμε τα χίλια προβλήματα; Γιατί να στενοχωρηθώ για την Βανδή και να μην στενοχωρηθώ για τον εαυτό μου;” είπε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια αποκάλυψε:

“Στα 27 χρόνια που κάνω τηλεόραση έλειψε όταν πήγα με περιτονίτιδα στο νοσοκομείο και είχα 30% πιθανότητες να ζήσω. Η Φαίη τότε δεν ερχόταν γιατί ο Γιάννης, το πρώτο μας παιδί, ήταν 10 ημερών, δεν μπορούσε να έρθει στη δουλειά. Έχω μια τομή 50 πόντους. Βγήκα σε 10 μέρες από το νοσοκομείο. Ήρθα και κάνω εκπομπή -είναι σιχαμερό αυτό που θα πω τώρα- και αισθάνομαι ότι γίνομαι μούσκεμα εδώ και έχουν ανοίξει τα ράμματα. Φεύγω 11:30, με ράβουν χωρίς αναισθητικό με τοπική αναισθησία και γυρίζω και κάνω κλείσιμο εκπομπής”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Παππά: “Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη”

 

“Μη μου λες τώρα να λυπηθώ τη Βανδή και την οποιαδήποτε Βανδή, λυπάμαι τον εαυτό μου πάνω από όλα. Δεν είμαστε γελωτοποιοί. Λέει ο κόσμος τι κάνουν τώρα αυτοί, βγαίνουν και λένε 10 μαλ… Δεν είναι έτσι” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου