Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: “Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο”

“Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ”

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”, μεταξύ άλλων, για τη σημασία που έχει το σεξ στη ζωή του.

“Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής άλλα όχι πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής μονό επειδή το σεξ είναι κάλο”.

Ακόμη συνέχισε:

“Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ γιατί εξέπεμπα μία γοητεία. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι κάλος. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ. Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου μου, Τζένης Θεωνά και να λέμε τα οικογενειακά μας”.

Πρόσθεσε δε, ότι:

“Δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», γιατί πρώτη επιλογή μου θα ήταν η εκπομπή της Τζένης. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικό, είναι έκτος πλάνου”.

 

Δείτε επίσης: Δήμος Αναστασιάδης: “Η Τζένη είχε πάει στο βενζινάδικο και άφησε την ταυτότητά της γιατί δεν είχαμε λεφτά”

 

Για την απιστία, ο τραγουδιστής τόνισε:

“Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί άλλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. όταν απατηθείς, άπλα φεύγεις”.

Τέλος, αποκάλυψε:

“Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου