Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παρθενόπη Μπουζούρη για “Μάγισσα”: “Δεν ήξερα ότι η Πολυξένη ήταν ομοφυλόφιλη”

Δείτε τι είπε για τον ρόλο της η ηθοποιός

Η Παρθενόπη Μπουζούρη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” χθες Δευτέρα 11/12.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Πολυξένης στη “Μάγισσα” και όπως τόνισε, πρόκειται για ένα χαρακτήρα που παίζει βασικό ρόλο στις εξελίξεις της πλοκής, ενώ αποκαλύφθηκε και πρόσφατα, ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Επίσης μίλησε για την πολυπλοκότητα της ηρωίδας της, αλλά και τη δυσκολία της να βρει αναφορές προσώπων εκείνης της εποχής (γύρω στο 1800) που να ήταν ομοφυλόφιλα.

 

Δείτε επίσης: Έντονες οι συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της “Μάγισσας”

 

“Δεν ήξερα, όταν πήρα το ρόλο πήρα μόνο τα δέκα πρώτα επεισόδια, δεν είχα ιδέα τι θα ακολουθούσε. Μου έρχονταν σιγά σιγά τα εγκεφαλικά, επεισόδιο και εγκεφαλικό. Όταν διάβασα το πρώτο είπα “όπα τι κάνουμε;”. Μίλησα πολύ με τον Λευτέρη Χαρίτο, γιατί είναι και ζήτημα αισθητικό. Δεν υπάρχει αναφορά, ούτε στο μυθιστόρημα, ούτε στην ποίηση. Ψάχνοντας για αναφορές για queer πρόσωπα γυναικών της εποχής, το πιο κοντινό που βρήκα ήταν η Έμιλι Ντίκινσον, μια ομοφυλόφιλη γυναίκα που ζει λίγο αργότερα, 1880 και μετά, που ζει κλεισμένη στο σπίτι της. Είναι ερωτευμένη με τη γυναίκα του αδερφού της που μένει στο διπλανό σπίτι, αλλά δεν βγαίνει ποτέ, τα εκφράζει όλα μόνο στις λέξεις της, στα ποιήματά της”.

“Η Πολυξένη είναι ένα πρόσωπο κομβικό, φανερώθηκε στο επεισόδιο 20 γιατί η παρουσία του σκιωδώς επηρεάζει όλη τη δραματουργία της σειράς” είπε, μεταξύ άλλων, η Παρθενόπη Μπουζούρη.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” – Spoiler: Ο πύργος των Λασκαραίων χωρίζεται στα δύο – Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι

 

Δείτε τα βίντεο:







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου