Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Aργύρης Πανταζάρας: “Στη μητέρα μου χάρη έκανα που ήρθε στον γάμο”

“Μη λες έτσι” επενέβη η Σίσσυ Τουμάση

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έδωσαν την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και αναφέρθηκαν στον γάμο τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και την παράστασή τους.

“Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε!” είπε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

“Νομίζω πως είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό” συνέχισε ο ηθοποιός. Με τη σειρά της, η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε ότι η μητέρα της καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και επιθυμούσε να γίνει εκεί ο γάμος για να τιμήσουν τη μνήμη της.

“Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 χρονών, το κάναμε για τη μνήμη της” είπε η ηθοποιός.

Για την έκταση που έλαβε η είδηση ότι παντρεύτηκαν, η Σίσσυ Τουμάση τόνισε:

“Εγώ δεν το περίμενα και σοκαρίστηκα, δεν με ενόχλησε”.

“Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν” πρόσθεσε τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας, με τη σύζυγό του να του λέει στην αναφορά του για τη μητέρα του “μη λες έτσι”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου