Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηλίας Βρεττός: “Με την σύζυγό μου νηστεύουμε και κοινωνούμε κάθε εβδομάδα”

“Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά”

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για τον ρόλο της παρουσίασης που έχει αναλάβει και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο.

“Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση” δήλωσε αρχικά.

“Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα» συνέχισε και πρόσθεσε:

“Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός”.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, λέγοντας:

“Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου