Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: “Θα ζήσω τη ζωή µου όπως θέλω εγώ και η οικογένειά μου”

Δείτε τι είπε το μοντέλο – τραγουδίστρια στο “S”

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “Secret” των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τη σέξι εμφάνιση που πραγματοποίησε σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου και τα σχόλια που δέχεται για τις εμφανίσεις της.

Πώς αισθάνεσαι που µπήκες στον έβδοµο µήνα της εγκυµοσύνης σου και θα γίνεις για δεύτερη φορά µανούλα;

Αισθάνοµαι πάρα πολύ καλά. Όπως και µε την πρώτη µου εγκυµοσύνη, έτσι και µε τη δεύτερη, δόξα τω Θεώ, όλα κυλάνε φυσιολογικά. Εύχοµαι να πάνε όλα καλά, όπως και µε το πρώτο µας παιδάκι, τον Βύρωνα. Το γεγονός ότι θα έρθει άλλο ένα παιδάκι στη ζωή µας µάς κάνει πάρα πολύ χαρούµενους και είναι πάρα πολύ συγκινητικό που ο Βύρωνας θα έχει αδελφάκι. Είναι κάτι που δεν το είχαµε σκεφτεί, όµως προέκυψε και προχωράµε µε πολύ ενθουσιασµό. Τον ρόλο της µανούλας τον έχω αγκαλιάσει από την αρχή µε µεγάλη αγάπη.

 

Στην επίδειξη µόδας του Βασίλειου Κωστέτσου έκλεψες την παράσταση, αφού βγήκες στο φινάλε µε µια εντυπωσιακή δηµιουργία. Πώς αισθάνθηκες που όλοι σε αποθέωσαν;

Εγώ δεν νοµίζω ότι «έκλεψα» κάτι (γέλια), απλώς αισθάνθηκα πάρα πολύ όµορφα µέσα σε αυτή τη δηµιουργία που έφτιαξε ο Βασίλειος Κωστέτσος για µένα. Τον εκτιµώ και τον θαυµάζω. Είναι ένας σχεδιαστής που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη µόδα και έχει µια πορεία αξιοζήλευτη. Ήταν ένα υπέροχο σόου, όπου είχα την τιµή να συµµετάσχω. Τελευταία στιγµή προέκυψε να κάνω το closing του fashion show. Μου το πρότεινε και δεν υπήρχε περίπτωση να πω «όχι» – τον αγαπάω πάρα πολύ και περάσαµε πάρα πολύ όµορφα. Όταν φοράω δηµιουργίες και αισθάνοµαι καλά µέσα στα υπέροχα ρούχα, τα φορέµατα, τότε αυτή η χαρά και ο ενθουσιασµός που εκπέµπω φαίνονται.

 

Ο Βαγγέλης Σερίφης, ο σύζυγός σου, τι σου είπε για αυτή τη σέξι εµφάνισή σου;

Ο Βαγγέλης χαίρεται να µε βλέπει χαρούµενη. Του αρέσει πάρα πολύ που έχω την ελευθερία µου, όπως έχει και αυτός τη δική του. Υπάρχει φοβερή επικοινωνία στο κοµµάτι της δουλειάς µου και λατρεύει κάθε µου πτυχή.

 

Τι σου αρέσει να κάνετε µαζί;

Μου αρέσει να είµαστε µαζί. Ο,τι και να κάνουµε, θα περάσουµε τέλεια. Ακόµα κι αν είµαι µαζί του 24 ώρες το 24ωρο, πάλι αισθάνοµαι ότι δεν είναι αρκετές. Η παρουσία του µε γεµίζει χαρά και σιγουριά.

 

Είσαι κλασική µάνα;

Νοιάζοµαι πολύ για τα παιδάκια µου, όπως όλες οι µανούλες. ∆ίνω το 100% του εαυτού µου. Κάνουµε όµορφα πράγµατα κάθε µέρα, από δραστηριότητες, παραµύθια ή οτιδήποτε άλλο θελήσει ο Βύρωνας. Με ενδιαφέρει να είναι γερός και χαρούµενος. Και αυτός και ο Νικόλας, που θα έρθει µε το καλό.

 

Τι απαντάς στα πικρόχολα σχόλια για τις προκλητικές εµφανίσεις σου;

∆εν απαντάω σε κανέναν για κανέναν λόγο. Θα ζήσω τη ζωή µου όπως θέλω εγώ και όπως θέλει η οικογένειά µου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου