Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: “Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας”

“Έφυγα από την ενημέρωση και πήγα να κάνω ψυχαγωγία και ήταν εντελώς πρωτόγνωρο”

Ο Δημήτρης Πανόπουλος έκανε νέες δηλώσεις, στο “Πρωινό Σουσου“, για τη συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού.

“Από επιλογή βρίσκομαι τρίτο χρόνο σε αυτή την εκπομπή, που σημαίνει οτιδήποτε συνέβαινε ήταν διαχειρίσιμο. Αν είχαμε ξεπεράσει όρια, θα το είχατε μάθει ή θα το είχατε καταλάβει ότι εκ του αποτελέσματος ότι κάτι δεν τράβηξε. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι τα συζητάμε αυτά και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ενώ η συνεργασία είναι σε εξέλιξη. Γιατί συνήθως περιμένουμε τελειώσει μία συνεργασία για να θυμηθούμε αν ήταν καλή ή κακή. Οπότε είναι σημαντικό και το θάρρος της Ναταλίας να αναγνωρίσει ότι ήταν σκληρή και να κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα” είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Γερμανού – Πανόπουλο: “Αν μου το έλεγαν αυτό, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου”

 

“Έφυγα από την ενημέρωση και πήγα να κάνω ψυχαγωγία”

“Επειδή αυτό μπορεί να υποδηλώσει αποδοχή ανεπάρκεια δικής μου και βάζω έναν αστερίσκο. Καλώς για αυτό που περίμεναν ενδεχομένως σε αυτήν την εκπομπή, μπορεί και να ισχύει γιατί έφυγα από την ενημέρωση και πήγα να κάνω ψυχαγωγία και ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Επίσης, το έχω ξαναπεί χρειάζεται δύο για να χορέψεις τανγκό, δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Το σημαντικότερο είναι ότι με τον χρόνο, την υπομονή και την επιμονή όλων -όχι μόνο των δυο μας, υπάρχει μια ομάδα γύρω-γύρω που ζει μέσα σε αυτό- και εγώ έχω γίνει μέλος της ομάδας και συνεργασία έχει γίνει καλή και μπορούμε και τα φέρνουμε όλα εις πέρας. Μπορούμε να διαχειριστούμε ενημερωτικά θέματα και πολύ ψυχαγωγικά και να τα ευχαριστηθούμε” συνέχισε ο Δημήτρης Πανόπουλος και πρόσθεσε:

 

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Πανόπουλος για Γερμανού: “Όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ένας δύσκολος άνθρωπος”

Ναταλία Γερμανού: “Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο”

 

“Δεν θα μου βάλετε λόγια”

“Μπορώ να σας πω αν η Ναταλία είναι δύσκολη στη συνεργασία, αν έχει φερθεί σκληρά. Το μόνο που δεν μπορώ να αμφισβητήσω σε καμία περίπτωση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και μόνο το γεγονός ότι είμαι δίπλα της, είναι ένα σχολείο και μαθαίνω πράγματα. Όλες οι συνεργασίες είναι δύσκολες αλλιώς θα ήταν χόμπι και δεν θα πληρωνόμασταν. Είναι απαιτητικός και δύσκολος άνθρωπος, δεν ξέρω είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος του κόσμου. Δεν θα μου βάλετε λόγια. Δεν είναι κακό όμως αν είναι εντός όριων προσωπικών. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν έχω έπαρση ούτε τίποτα, ξέρω τη δουλειά που έκανα, την έκανα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω και καμία ανησυχία για το αν θα δουλεύω. Ξέρω ότι αν αύριο χρειαστεί, μπορώ να δουλέψω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον όγκο της δουλειάς ούτε με την πίεση. Είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Η δυσκολία ήταν στο κάτι καινούργιο”.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου