Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: “Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο”

“Όταν τελείωσε η σεζόν του είπα: άνθρακας ο θησαυρός φίλε. Ήταν τόσο σκληρό”

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο “Night Out” το βράδυ της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, όπως για τη μακρόχρονη πορεία της στην τηλεόραση, παραδεχόμενη μεταξύ άλλων πόσο τελειομανής και απαιτητική είναι στη δουλειά της.

“Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του” παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

 

“Με τον Δημήτρη Πανόπουλο ήμουν πάρα πολύ σκληρή”

“Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός φίλε. Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ” περιγράφει η παρουσιάστρια του Alpha

“Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω. ΟΚ, μου λέει, του χρόνου θα είμαι. Του λέω: για να σε δω ρε φίλε. Και ήταν” καταλήγει στην αφήγησή της για τον Δημήτρη Πανόπουλο η Ναταλία Γερμανού.

“Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει” εξομολογείται αμέσως μετά.

“Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει” καταλήγει στην τοποθέτησή της.




 

“Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ξύπνησα ένα πρωί και είπα: ως εδώ”

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε επίσης για τα λάθη του παρελθόντος και την εσωτερική της αλλαγή με το πέρασμα των χρόνων.

“Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, έβγαλα ένα απολυτήριο με 17,6 και ξεκίνησα κατευθείαν να δουλεύω, γιατί έτσι ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν ένα επαναστατημένο εφηβάκι, πήγαινα όπου με πάει. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Φρέντυ Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, είναι το επώνυμο που ανοίγει τις πόρτες” δηλώνει η παρουσιάστρια.

“Όλα μου τα αφεντικά από την πρώτη στιγμή μου είπαν το ίδιο πράγμα: το ότι είσαι κόρη του Γερμανού με αναγκάζει να σε δοκιμάσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε κρατήσω αν δεν μου κάνεις. Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του. Ήξεραν ότι είναι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μπήκα λοιπόν στον χώρο, οι συνάδελφοι με αντιμετώπισαν με φοβερή καχυποψία” εξομολογείται.




 

” Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες”

“Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν… μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα: ως εδώ. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα γενικά να διεκδικώ, να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου και να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι” παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

“Είχα φοβερές ανασφάλειες. Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση, ήμουν σαν τη μαϊμού που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Και ξαφνικά τώρα θεωρώ την ανεξαρτησία μου το πιο σημαντικό πράγμα, δεν τη λέω καν μοναξιά” συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας και αναφερόμενη στην πορεία που θα ήθελε να ακολουθήσει στο εξής, η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται πως έχει απωθημένο ένα καλό late-night show και πως θα ήθελε να εστιάσει περισσότερο στη συγγραφή βιβλίων και στα ταξίδια ανά τον κόσμο.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου