Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Γερμανού – Πανόπουλο: “Αν μου το έλεγαν αυτό, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου”

“Ο παρουσιαστής δεν είναι σε θέση να προσλαμβάνει και να απολύει κόσμο”

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Παρασκευής στο “Mega Καλημέρα” σχολίασε όσα είπε χθες σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Πανόπουλος αλλά και όσα σχετικά είπε και η Ναταλία Γερμανού στο “Night Out” την περασμένη Τρίτη.

Η παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε ότι θα λειτουργούσε τελείως διαφορετικά και δεν θα έλεγε τα ίδια πράγματα σε συνεργάτη της.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος για Γερμανού: “Όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ένας δύσκολος άνθρωπος”

 

“Εγώ αν ήμουν ο Πανόπουλος και μου έλεγαν ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός ή μου είχαν δείξει ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου. Εγώ δεν θα μπορούσα να το πω και να το πίστευα. Εγώ ανήκω σε αυτήν τη γενιά. Γυρνάμε στην κουβέντα που κάναμε πίνοντας καφέ. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να πουν πολύ σκληρά πράγματα σε έναν άλλον και υπάρχουν και οι άνθρωποι που έχουν μία πιο ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, που δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να ισοπεδώσουν την ψυχή του αλλουνού. Αν μου πεις για άνθρακας, που το είχα ακούσει χιλιάδες φορές -και με έχουν πει και άχρηστη, ανίκανη και ατάλαντη- εμένα η ψυχούλα μου δεν μπορούσε να το αντέξει μέχρι να θωρακιστώ” είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: “Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο”

 

“Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για αυτό το πράγμα. Ο παρουσιαστής δεν είναι σε θέση να προσλαμβάνει και να απολύει κόσμο. Προσλαμβάνει και απολύει κόσμο ο επιχειρηματίας που πληρώνει. Επειδή ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο το κάνει αυτό, βάζει από κάτω ανθρώπους να το κάνουν αυτό το πράγμα. Αν εσύ έχεις μία ένσταση, οφείλεις να πας ιεραρχικά σε αυτόν τον άνθρωπο, να μοιραστείς τον προβληματισμό σου και να βρει ο άνθρωπος αυτός που πληρώνεται για αυτό τον τρόπο -χωρίς να προσβάλλει και να ισοπεδώσει τον άλλον- να του δώσει να καταλάβει ότι ενδεχομένως θα ήταν καλύτερο να βρίσκεται κάπου αλλού. Είναι τόσο απλό στο δικό μου το μυαλό” κατέληξε Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου