Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου”

Δείτε τι είπε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει, τις απειλές από τραγουδίστριες και για την κουμπαριά με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο “Mega Καλημέρα“.

Επίσης ο γνωστός στιχουργός και παρουσιαστής μίλησε και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

“Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δυο επιτυχημένες για εκείνον ζώνες για να επιστρέψει στο πρωινό” είπε αρχικά.

Σχετικά με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε:

“Ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τα ”πλαστικά χείλη” και έτσι το αντιμετωπίσαμε τότε. Ελπίζω να μη φτάσουν στα δικαστήρια ο Βαγγέλης Περρής και η Κατερίνα Καινούργιου. Η Φαίη Σκορδά έχει ανεβεί κατηγορία ως ”το κορίτσι της διπλανής πόρτας” αλλά παραμένει η οικειότητά της. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης με τα νέα χρονιά. Τα νούμερα φέτος έχουν τη μορφή ”ασανσέρ”. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο και έχει αμεσότητα”.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Συνατσάκη: “Έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας του politically correct”

 

Για την Ιωάννα Μαλέσκου

“Η κουμπάρα μου, μου λείπει πολύ από την τηλεόραση. Έχουμε μια αδελφική σχέση”.

Παράλληλα αποκάλυψε:

“Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας. Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου, λέω είμαι πάνω από 50”.

Καταλήγοντας μίλησε και περιστατικά που έχει ζήσει κι ως ραδιοφωνικός παραγωγός:

“Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρώτο ξεκίνησα στο ραδιόφωνο. Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους ”προστάτες τους””.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Μας είχαν απαγορεύσει να παίζουμε Μαρινέλλα στο ραδιόφωνο, της έκαναν αντίποινα”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου