Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Μας είχαν απαγορεύσει να παίζουμε Μαρινέλλα στο ραδιόφωνο, της έκαναν αντίποινα”

Δείτε τι αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στο “Πρωινό Σουσου”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σήμερα Δευτέρα στο “Πρωινό ΣουΣού” προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το παρασκήνιο πίσω από το εμπάργκο που είχε στήσει ραδιοφωνικός σταθμός σε βάρος της Μαρινέλλας τη δεκαετία του ’90.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ στις κάμερες, όταν παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη γυναικεία κακοποίηση.

“Εγώ έχω δει άνθρωπο, ο οποίος είχε εξουσία, να θέλει να ξεσπάσει τόσο πολύ τα νεύρα του σε υπάλληλο που τον έβρισε, του άρπαξε το κομπιούτερ και το πέταξε από το παράθυρο. Φανταστείτε δηλαδή το μέγεθος της επιθετικότητας αυτού του προσώπου. Είναι το πιο ακραίο που μπορώ να πω” είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Έχουν φύγει τασάκια σε κεφάλια, έχουν πέσει χαστούκια, έχουν γίνει διάφορα. Εγώ μιλάω στο δημοσιογραφικό κομμάτι” συμπλήρωσε από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

“Εγώ και ο Ποσειδώνας είμαστε οι δύο παραγωγοί του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 που, όταν ήρθε μία εντολή άνωθεν, την ακολουθήσαμε. Ξέρεις τι bullying φάγαμε τότε;” συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

 

“Βγήκαν δημοσιογράφοι τότε και μας έκαναν σκουπίδια”

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο:

“Θα το πούμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Ήρθε μία σημαντική εντολή από ψηλά, από την πιο πάνω διοίκηση δεν γίνεται, να κοπεί μία τεράστια, σημαντικότατη τραγουδίστρια. Εμείς είπαμε τότε ως πιτσιρίκια ότι οκ, σεβόμαστε την επιθυμία της διοίκησης και μας έκαναν σκουπίδια και τους δύο”.

Μετά από παρότρυνση της Ελένης Τσολάκη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός προχώρησε σε λεπτομέρειες, μιλώντας καθαρά με ονόματα:

“Ήταν η Μαρινέλλα, έπρεπε να κοπεί για λόγο πολύ σημαντικό… θα το πω, γιατί εγώ τα λέω. Αρνήθηκε η Μαρινέλλα τότε να τραγουδήσει στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τα αντίποινα ήταν να κοπεί από το ραδιόφωνο. Εμείς, παρότι διαφωνούσαμε, είπαμε ως επαγγελματίες ότι το δεχόμαστε και βγήκαν δημοσιογράφοι τότε και μας έκαναν σκουπίδια” περιέγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

“Εγώ τότε έβλεπα το περιοδικό Ένα του Κοσκοτά και την Ελευθεροτυπία να γράφουν «ποιο είναι αυτό το πιτσιρίκι που θα κόψει τη Μαρινέλλα;». Ναι, ρε φίλε, θα το δεχτώ, γιατί είμαι επαγγελματίας και δεν έχω και να φάω. Τότε ξεκίναγα από το απόλυτο μηδέν. Εγώ έχω υπάρξει κότα, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχω ξεσαλώσει. Ήταν θέμα επιβίωσης” καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου