Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η αποκάλυψη της Θέμιδος Μπαζάκα: “Η κόρη μου με λέει αναλφάβητη και δεν θέλει πια να…”

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4,βρέθηκε η Θέμις Μπαζάκα και μίλησε για το πόσο εύκολο είναι να λες πλέον τη γνώμη σου δημόσια αλλά και για το Milky Way.

Η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα, που συμμετέχει στη σειρά του Mega βλέπει το πόσο διαφορετική είναι η νέα γενιά ιδίως λόγω της χρήσης των social media όπου μιλούν μια τελείως διαφορετική γλώσσα.

Γιατί την «μαλώνει» η κόρη της;

«Είμαι ηθοποιός, με ενδιαφέρει η δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι καλύτερη. Δεν έχω εγκαταλείψει ακόμη, είμαι εν ενεργεία. Αγαπώ τη ζωή κι αυτό με κρατάει. Είμαι upgrade συνέχεια. Βλέπω ταινίες, μιλάω με ανθρώπους νέους, κοιτάω πως παίζουν οι νεότεροι συνάδελφοί μου. Παρόλο που είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, το σώμα μου μού λέει “κάτσε λίγο τώρα”. Το ακούω αλλά δεν το αφήνω χωρίς να έχει υγεία. Κάνω αυτά που πρέπει να κάνω χωρίς υπερβολές. Κοστίζει το να λες την άποψή σου. Ειδικά αν έχεις απέναντί σου που δεν θέλει να χάσει την εξουσία του και τη θέση του. Είμαι άμαθη. Δεν έχω social media, είναι από θέση.

Δεν μου αρέσει που αντί να γίνονται και ουσιαστικά debate που ο καθένας ανταλλάσσει την άποψή του, γίνονται μάχες και με μια γλώσσα που δεν μου αρέσει στη ζωή μου. Προτιμώ να διαβάζω σάιτ, ξένες εφημερίδες και περιοδικά. Έχω άποψη για τα πάντα αλλά δεν θέλω να την σκορπάω έτσι. Δεν θέλω τη βία πάνω μου, καθόλου. Το να λες μια γνώμη και να πέφτει πάνω σου ένα πλήθος αγριεμένο δεν είναι ωραίο. Και από την άλλη δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Είχα φοβερή υποστήριξη αλλά αυτά είναι θέματα που δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί. Μίλησα για μια σειρά που διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, μίλησα μόνο για τη σειρά. Πήραν διάφορα πράγματα και εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς. Είπα απλά μια γνώμη! Φυσικά είναι μπούλινγκ. Σίγουρα τα μίντια ενδιαφέρονται για την κουτσομπολίστικη πλευρά ενός θέματος. Όσο δεν μιλάς, σε δυο μέρες πέρασε. Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου ίσως με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή», είπε η Θέμις Μπαζάκα.




«Πολλές φορές με ρωτάνε για πράγματα και λέω ότι δεν ξέρω το θέμα, δεν είμαι ειδικός. Τελικά δεν έχει καμία σημασία η γνώμη μου. Θέλω για τη δουλειά μου, τη ζωή, τα ταξίδια. Ό,τι ξέρω καλά! Τα ταξίδια τα αγαπώ, με ζωντανεύουν. Βλέπω άλλους πολιτισμούς και συνειδητοποιώ τη μικρότητά μου. Βγαίνω από αυτό το εγωιστικό και ατομικιστικό πράγμα. Ετοιμάζω ένα μεγάλο ταξίδι, θα πάω στο Κασμίρ και στη Βόρεια Ινδία. Είναι κάτι πόλεις χτισμένες μέσα σε λίμνες, είναι μαγικό αυτό. Το ονειρεύομαι που θα πάω εκεί τον Αύγουστο.

Όταν είμαι πιεσμένη κάνω γυμναστική, κάνω λίγο διαλογισμό, μια βόλτα, ψωνίζω μια μπλούζα. Κάτι που να μπορεί να με αποφορτίσει. Αυτή την περίοδο ξόδεψα λίγο παραπάνω.

Εγώ έβλεπα τα παιδιά που έπαιζαν αυτούς τους ρόλους στο Milky Way και έλεγα “Τι λένε; Τι μιλάνε;”. Η κόρη μου με πίεσε ότι πρέπει να μάθω, να επικοινωνώ. Τώρα έβαλα ebanking και παίρνω μια φίλη μου για να μην κάνω κάτι λάθος. Με λέει αναλφάβητη η κόρη μου και δεν θέλει πια να μου ξαναδείξει τίποτα. Είναι σκληρή μαζί μου και η φίλη μου είναι σκληρή. Έχω μια άρνηση. Εγώ είμαι εκτός αλλά δεν έχω φόβο. Κάθε γενιά είναι αλλιώτικη και κάθε γενιά έχει τα ίδια θέματα μέσα της αλλά τα επικοινωνεί αλλιώς. Βλέποντας μια κοινωνία που στενεύει και αγριεύει, κάθε γενιά τα βγάζει αλλιώς.

Έχουν τον κόσμο τους που δεν μπορώ εύκολα να μπω και έχουν μια σκληρότητα, έναν κυνισμό που εμείς δεν τον είχαμε. Η δική μου γενιά ήταν μια ευτυχισμένη γενιά γιατί έζησε την αλλαγή, την ελπίδα έστω για 10-15 χρόνια. Από την δικτατορία μπήκαμε στην ελευθερία και υπήρχε μια εποχή ευφορίας στη χώρα που σε παράσερνε. Τώρα τι να τους παρασύρει; Τι τους αφήσαμε; Τι τους δώσαμε; Είναι πολύ προβληματικό», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου