Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Σκιάδη: “Ήθελα πολύ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το μοιραζόμουν με κανέναν”

Η τηλεοπτική Μαρίνα από την Έρημη χώρα μοιράζεται την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, η Δανάη Σκιάδη την οποία απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, Έρημη χώρα.

Ήδη έχουν προβληθεί τα τέσσερα πρώτα επεισόδια στο Netflix, με την ηθοποιό να υποδύεται τη Μαρίνα Σαράντη.

Λίγα λόγια για τον ρόλο της

Η 40χρονη Μαρίνα μεγάλωσε με τη μητέρα της, ενώ είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, που διεκδικούσε να βλέπει συχνότερα. Επέλεξε να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός, με ειδίκευση στους ανηλίκους, προκειμένου να προσφέρει όσα δεν της προσφέρθηκαν στο οικογενειακό της περιβάλλον. Οι σχέσεις που ανέπτυξε στην πορεία της ζωής της ενίσχυσαν αυτό το βαθύ αίσθημα μοναξιάς και εγκατάλειψης. Στην αρχή της ιστορίας μας, βρίσκουμε τη Μαρίνα να έχει χάσει τον πατέρα της και να έχει εγκαταλείψει έναν αποτυχημένο γάμο, γεγονός που την οδηγεί στην πόρτα της κατάθλιψης.

Τι αποκάλυψε για τη ρωσική καταγωγή της;

«Ο προπάππους μου ο Γιούρι ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να είναι το όνομά του Σκιάδης. Είναι ένα από τα στοιχεία που μου λείπουν το ρωσικό επίθετό του. Τα αδέρφια του και τα ξαδέρφια του διάλεξαν ποιο κοινά ονόματα. Δούλευε στη Ρωσία. Είχε ένα φούρνο στη Μαύρη Θάλασσα. Δυστυχώς δεν έχω πάει αλλά είναι ένα ταξίδι που θέλω πολύ να πάω. Ο μπαμπάς μου ήταν δικηγόρος αλλά και επιχειρηματίας, συγγραφέας. Είναι πολυπράγμων!

Τότε ειδικά στην εφηβεία μου άρεσε πολύ που έβλεπα τη θάλασσα στον Πόρο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ότι πήγα σχολείο εκεί. Το θυμάμαι με πολύ γλυκά χρώματα. Ήθελα να σπουδάσω, να φύγω και να πάω κάπου αλλού. Τότε ήμουν θεατρικών σπουδών στη Φιλοσοφική και ήταν μια εισαγωγή στον κόσμο του θεάτρου. Έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή στο δεύτερο έτος της σχολής.

Ήθελα πολύ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το μοιραζόμουν με κανέναν. Όταν ήμουν στο πρώτο έτος είχα ήδη αποφασίσει ότι την επόμενη χρονιά θα δώσω στον εαυτό μου. Πιο πολύ σε μένα το ξεφούρνισα γιατί και εγώ δεν το είχα πει με δυνατή φωνή. Θέλω πολύ να μάθω ρωσικά!.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου