Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άγγελος Πυριόχος: “Στο νησί ο κόσμος μου έκανε τη ζωή δύσκολη – Με κοιτούσαν καχύποπτα”

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του στη Ζάκυνθο

Ο Άγγελος Πυρίοχος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη ζωή στη Ζάκυνθο τα τελευταία 15 χρόνια, τον λόγο που δεν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά και οι συνεργασίες «σταθμός» στην πορεία του.

Για την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στην Ζάκυνθο, ανέφερε:

«Ήταν μια δύσκολη και συγχρόνως εύκολη απόφαση να μετακομίσω στην Ζάκυνθο. Μεγάλωσαν οι γονείς μου και κάποια στιγμή λέω, ”Ρε βλάκα τι κανείς εδώ; Πότε θα ζήσεις τη μάνα σου και τον πατέρα σου;” και έτσι έφυγα…».

«Το ζητούμενο δεν ήταν να αφήσω την καριέρα μου αλλά την δουλειά μου. Έπρεπε να ζήσω και να βγάλω λεφτά να φάω. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια. Είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω. Όταν πήγα στο νησί, δυσκολεύτηκα με τον κόσμο. Ο κόσμος μου έκανε τη ζωή δύσκολη. Με κοιτούσαν καχύποπτα, ”τι θέλει αυτός εδώ;”. Όταν όμως πήγαινα διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει την Ζάκυνθο», δήλωσε ο Άγγελος Πυρίοχος.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από το νησί πριν φύγει η μάνα μου. Μακάρι να ζήσει αλλά πενήντα χρόνια να φύγω πρώτος εγώ. Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Όλα αυτά τα είχαμε κάνει. Να γυρίσω να κάνω τι; το ίδιο το χαριτωμένο; Δεν μπορώ. Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Έφτιαξα το σπίτι μου όμως, και το δεύτερο χρόνο δεν είχα μια. Την καλύτερη συνεργασία την είχα με την Φαίη και την Ζήνα ήταν ανθρώπινες».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη σαν αρχισυντάκτρια ήταν ”Φράου” με το μαστίγιο, ακόμα δεν έχω συνέλθει από το ακουστικό. Εκεί που σε χτυπούσε όμως μετά σε έπαιρνε ”αγκαλίτσα”», είπε ο Άγγελος Πυρίοχος.

«Έχω υπάρξει άπιστος αλλά μου άρεσε, και κάποια στιγμή έμεινα μόνος μου. Ίσως η μόνη συντροφικότητα που να μου λείπει είναι να είχα παιδιά», ανέφερε ο  Άγγελος Πυρίοχος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου