Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Στάνκογλου – Χρηστίδου: “Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;”

“Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει”

Από χθες το hot θέμα των ψυχαγωγικών εκπομπών είναι η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Έτσι και η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του “Fay’ s time” μίλησε αρχικά για την πλάκα που της είχε κάνει στην εκπομπή ο Λάμπεος Κωνσταντάρας.

“Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς” παρατήρησε η Φαίη Σκορδά στον Λάμπρο.

Στη συνέχεια, η συζήτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε φωτιά.

Η Φαίη Σκορδά είπε:

“Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία. Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε. Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα;”.

“Μια εκπομπή κρίνεται αν αυτά που λέει είναι μπαρουφολογίες ή όχι και από ποια στόματα το ακούς” κατέληξε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου