Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Σειρές σαν το Milky Way, πρέπει να προωθούνται στα σχολεία”

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο “Πάμε Δανάη”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του MEGA, “Ναυάγιο“, τον ρόλο του στο “Milky Way“.

“Πέρσι με το Μαύρο Ρόδο μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω έναν πατέρα πολύ κοντά σε αυτό που είμαι εγώ. Πήρα μία υπερδοσολογία καλοσύνης. Το Ναυάγιο έχει πολλούς τέτοιους χαρακτήρες, αλλά έχει και τον κακό της ιστορίας, που θα πρέπει να μισηθεί πάρα πολύ. και είπα να πάρω αυτόν τον ρόλο για να το προσπαθήσω να το καταφέρω. Θέλω να με μισήσουν για τον ρόλο μου”.

 

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο “Γαλαξίας” του Milky Way – Γνωρίστε όλα τα πρόσωπα της σειράς

 

Για το ρόλο του στο “Ναυάγιο”

“Μέχρι το τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα καταφέρει να κουκουλώσει πράγματα, έχουν αυτή τη δύναμη. Αλλά είναι μυθοπλασία και φαντάζομαι ότι στο τέλος θα νικήσει το καλό. Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο στη σειρά, μετά από συμπλοκή με συγγενείς. Περιμένω τι θα ακουστεί! Έχει πολλά ακόμα, είναι πολύ χειρότερος από αυτό που φαντάζεστε”.

 

Για το “Milky Way”

“Είναι μία σειρά που σπάει τα στερεότυπα και εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δε το περίμενα. Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία. Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. είναι υποκοριστικό να σοκαριζόμαστε”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου