Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι…”

Η ανάρτησή του στο Instagram

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με αφορμή τον ρόλο του στις Ψυχοκόρες και το τέλος της σειράς.

Ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης  υποδύεται τον Κοσμά Κοτρώτσο, έναν εργοστασιάρχη αρκετά αψύ και ριζωμένο βαθιά στα στερεότυπα της εποχής.

Μη δίνοντας δεκάρα για την οικογένειά του, βάζει στόχο τις ψυχοκόρες που έχουν στο σπίτι τους προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Η πρώτη σεζόν έχει ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια και αναμένεται με τη νέα χρονιά οι επόμενοι δύο κύκλοι των 20 επεισοδίων.

Ωστόσο, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης  θέλησε να αποχαιρετήσει τον ρόλο του αλλά και τους συνεργάτες του για τη συνεργασία τους.

«Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι…φτιάχτηκε ένα υπέροχο και σκοτεινό σύμπαν πολλές δεκαετίες πίσω που με έκανε να αγαπήσω πτυχές του και να ζήσω κάποιες που μπορεί να μην ήθελα σαν ρόλος πάντα … αποχαιρετω την αγαπημένη οικογένεια μου για αυτό το διάστημα και τις υπέροχες Ψυχοκορες μου Δήμητρα Γιώργο Νεκταρια Μαριαννα και Μενια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εις το επανιδείν…γεια σου υπεροχε κύριε Κοσμα Κοτρωτση».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου