Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου: “Είναι ο κόσμος όταν κλαίω και πονάω εκεί; Πού είναι η κοινωνία;”

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν ζει για τα “πρέπει” της κοινωνίας

Τα «πρέπει» της Μαριάννας Τουμασάτου είναι πολλά, αλλά είναι προσωπικά και όχι αυτά που θέλει η κοινωνία.

Η ηθοποιός, Μαριάννας Τουμασάτου βρέθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά στο Fay’s Time και η κουβέντα ξεκίνησε με τα «πρέπει» τα δικά της και τα πρέπει που ορίζουν οι άλλοι, αλλά δεν την αφορούν.

Μαριάννα Τουμαστάτου: «Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός και δεν θέλω να κάνω σε κανέναν»

«Έχω πολλά πρέπει στο κεφάλι μου, ο “πρέπης, του πρέπη”. Από τα πιο απλά “πρέπει να βγάλω σήμερα τα χειμωνιάτικα παπούτσια”, μέχρι το “πρέπει να μαζέψω το ζώο που είναι χτυπημένο στον δρόμο” , “πρέπει να πάρω τηλέφωνο έναν άνθρωπο που πιστεύω ότι είναι στεναχωρημένο”. “Πρέπει” της ψυχής μου, αλλά είναι πολλά πανάθεμά τα. Και η αξιοπρέπεια έχει ένα πρέπει μέσα. Είναι και από τους δύο γονείς μου αυτό. Όταν λέω πρέπει δεν εννοώ της κοινωνίας, εννοώ τα προσωπικά», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Της κοινωνίας δεν με ένοιαξαν ποτέ, τα δικά μου πρέπει είναι πολύ πιο σοβαρά. Ειδικά ως νέα, δεν με ένοιαξαν καθόλου της κοινωνίας τα πρέπει. Γιατί να με νοιάξει; Είναι ο κόσμος όταν κλαίω και πονάω εκεί; Που είναι η κοινωνία; Πουθενά, σπίτι της και κάνει κριτική. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός και δεν θέλω να κάνω σε κανέναν. Θα κρίνω εγώ του άλλου τη ζωή και τις ανάγκες; Είμαι εκεί; Όταν βρέχει το βράδυ το μαξιλάρι του είμαι εκεί; Αν δεν είμαι εκεί την ώρα που πονάει, δεν μπορώ να είμαι εκεί για να κάνω την έξυπνη και να πω, τι φόρεσε, τι είπε, πού κοιμήθηκε. Δεν με αφορά», συνέχισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε για τον λόγο που ενώ υπάρχει πολύ μυθοπλασία στην τηλεόραση, εκείνη δεν είναι σε κάποια σειρά

«Δεν έκανα γιατί χαθήκαμε στη μετάφραση. Συζήτησα κάνα δυο πράγματα, άρχισε να προηγείται κάποιο, δεν συντονιστήκαμε καλά οικονομικά, ένας άλλος παραγωγός που με ήθελε για κάτι, είχε καταλάβει ότι εγώ έχω κλείσει, εκεί που τελικά δεν έκλεισα και εκεί χαθήκαμε στη μετάφραση. Δεν προέκυψε, έχει άλλη μισή σεζόν, συζητάω “πολύ μακριά”. Θα δούμε», ανέφερε η Μαριάννας Τουμασάτου.

«Η μία σειρά που συζήταγα ήταν για δεύτερη σεζόν και ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Την άλλη δεν την είδα. Για κάποιον λόγο τα περισσότερα δεν τα έχω δει. Η κόρη μου δεν βλέπει ελληνική τηλεόραση και έχει κολλήσει με τον Έρωτα Φυγά και μαζί της βλέπω κι εγώ όταν είμαι εκεί», κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου