Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: “Θα τον βοηθήσω να ανέβει κι άλλο, θα μιλήσουν τα νούμερα”

“Ο πιο μικρός παίρνει τηλέφωνο τον πιο μεγάλο, έτσι δεν πάει; Όχι σε σταριλίκι, πιο μεγάλος σε ηλικία” είπε ο τραγουδιστής

Στο “Πρωινό Σουσου” μίλησε ο Τριαντάφυλλος και αναφέρθηκε στην πρόσφατη “κόντρα” δηλώσεων που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Τι να χωρίσουμε τώρα; Είπε κάτι ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκεί που έφευγε στο βαν, έκανα και γω τα stories μου. Χαβαλέ έκανε και αυτός, χαβαλέ έκανα και γω, ειρωνικά τα έκανε και αυτός, ειρωνικά τα έκανα και γω… Ότι έκανε ο Βασάλος, το έκανα και γω. Πάρτε το όπως θέλετε. Αυτό είναι τώρα”.

“Δεν έχουμε μιλήσει με το παιδί. Θα βρεθούμε κάποια στιγμή, θα πάμε να φάμε που είμαστε και οι δυο φουσκωτούληδες, θα κεράσω εγώ και μια χαρά”.

“Ο πιο μικρός παίρνει τηλέφωνο τον πιο μεγάλο, έτσι δεν πάει; Όχι σε σταριλίκι, πιο μεγάλος σε ηλικία. Μην παρεξηγηθώ. Όταν θα βγούμε, εννοείται πως θα τον συμβουλέψω για να γίνει ακόμα καλύτερος. Θα μιλήσουν τα νούμερα! Τα νούμερα μίλησαν το καλοκαίρι; Τα νούμερα μίλησαν το ’21; Άρα πρέπει να με ρωτήσει «πως το έκανες αυτό, ρε φίλε και πας τόσο καλά;» και θα του πω εγώ «Κωνσταντίνε μου, άκου να δεις». Μιας και τον συμπαθώ κιόλας θα τον βοηθήσω για να ανέβει κι άλλο” συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου