Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Καράβας: “Μην με ρωτάτε για μπλοκ, δεν πρόκειται να απαντήσω”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Γιώργος Καράβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

“Η τηλεόραση μου λείπει, αλλά για να εμπλακώ θα πρέπει αν είναι σίγουρα κάτι στα δικά μου δεδομένα και στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Δεν μπορεί να κάνεις ο καθένας τα πάντα. Αν είναι να εμπλακείς σε κάτι, θα πρέπει να βγάλεις το 100% του εαυτού σου. Στο παρελθόν μας έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσουμε με τη σύζυγό μου. Δεν το θέλαμε” είπε ο Γιώργος Καράβας.

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το GNTM απάντησε:

“Είναι κάτι, το οποίο δεν μπορώ να στο απαντήσω γιατί δεν περνά από το χέρι μου. Είναι το σόου που με ανέδειξε, έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους και γιατί όχι να μη συνεργαστούμε και στο μέλλον;”.

“Μην με ρωτάτε για μπλοκ και για τέτοια πράγματα. Δεν πρόκειται να απαντήσω γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Μπορεί να με κάνουν μπλοκ, αλλά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ” συνέχισε για το μπλοκ που έκανε η Βίκυ Καγιά στην Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου