Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Τσολάκη: “Κόλαφος” για Στάθη Παναγιωτόπουλο – “Πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα που την κατέστρεψες;”

Με αφορμή την έναρξη της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον παρουσιαστή και την καταγγέλλουσα

Με αφορμή την έναρξη της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου και την καταγγέλλουσα, η ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» Μαρία Ζαφειρίου μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

Το ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη

«Είναι τρομερό, παιδιά, απ’ όπου και να το πιάσεις, όπως και να το δεις. Δεν μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτή την αναίσχυντη πράξη που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα που της έχεις καταστρέψει τη ζωή;».

«Ως ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσουμε ότι στην ερωτική μας ζωή μπορούμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Αυτό είναι δικό τους θέμα αλλά το να πάρεις το βίντεο αυτό και να το ανεβάσεις, είναι πλέον κάτι ποινικό», τόνισε από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Είναι λίγο αστείο, όταν εκθέτεις άλλους ανθρώπους, να μιλάς για ένα προσωπικό, δικό σου πάθος ή ψυχικό νόσημα», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την υπόθεση.

«Δεν κάνω αυτή την τοποθέτηση για να ανάψω τα αίματα με τον λόγο μου. Όπως και να το πάρεις, είναι μία τραγική πράξη, δεν το χωράει το μυαλό μου», συμπλήρωσε κλείνοντας στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου