Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Όταν ακούω το τραγούδι «Ψηλές, κοντές», αισθάνομαι άβολα”

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Fay’ s Time”

Το θέμα της ημέρας στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν η αφαίρεση της λέξης “χοντρή” από το τραγούδι “Άδωνις” που αποφάσισε η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Έτσι και η Φαίη Σκορδά σχολίασε την απόφαση της ερμηνεύτριας:

“Ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Το τραγούδι του κύριου Κραουνάκη γράφτηκε πριν αρκετά χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Από την άλλη όμως, ζούμε στην εποχή που επιτρέπεται να ακούγονται αυτά τα τραγούδια, να υπάρχουν αυτοί οι στίχοι, που πραγματικά είναι προσβλητικοί. Αν η Άλκηστη νιώθει ότι δε θέλει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη, δεν θα την πει, δεν έγινε και κάτι. Εκτίμησα τη στάση του Σταμάτη Κραουνάκη και όσα είπε για την Άλκηστη γιατί σεβάστηκε την επιλογή της”.

Και πρόσθεσε:

“Είναι δυνατόν εμείς να σχολιάσουμε γιατί μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα αισθάνεται άσχημα να πει αυτή τη λέξη; Για εκείνη σημαίνει κάτι και νιώθει ότι περνάει ένα άσχημο μήνυμα. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, αυτή είναι η θέση μου”.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε:

“Όταν ακούω αυτό τραγούδι «Ψηλές, κοντές» του Χαριτοδιπλωμένου, δεν θέλω, αισθάνομαι άβολα. Μια μέρα το βάλαμε πάνω σε ένα θέμα και λίγο σφίχτηκα μέσα μου. Ακόμα και όταν είχε βγει το τραγούδι με ενοχλούσε μέσα μου, αλλά δεν είχα καταλάβει το γιατί”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου