Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Emilia Vodos: “Η Ηλιάνα πιεζόταν ψυχολογικά στο My Style Rocks, την είδα πολλές φορές να κλαίεi”

Δείτε τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ

Η Emilia Vodos μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “I’m a Celebrity Get Me Out of Here” και το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Τάσο Ξιαρχό, καθώς και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή απλά φώναξα τον Τάσο και του είπα: σε παρακαλώ, πιο χαλαρά, αυτά φαίνονται όλα. Το έλεγε ότι στην επόμενη ψηφοφορία θα βγάλουμε τον Γαρδέλη, γιατί είναι προβληματικός” ανέφερε χαρακτηριστικά η Emilia Vodos.

 

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το “My Style Rocks

“Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συνεχίσει, καθώς δεν περνούσε τόσο καλά στην περσινή σεζόν. Δυσκολευόταν backstage και με τις δικές μας συγκρούσεις που είχαμε εμείς οι παίκτριες αλλά και με το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε. Δυσκολευόταν πάρα πολύ” αποκαλύπτει η Emilia Vodos.

“Την είχα δει αρκετές φορές να ξεσπάει σε κλάματα backstage, πιεζόταν ψυχολογικά σε αυτό το παιχνίδι. Της ταιριάζει νομίζω κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο ωραίο και το Shopping Star της ταιριάζει τέλεια” σημειώνει η Emilia Vodos.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου