Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: “Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης”

Τί είπε για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο “Σπίτι με το Mega”;

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα” και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελεονώρα Μελέτη, τα νέα παιδιά, τα social media και τα νούμερα τηλεθέασης.

“Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο ‘Σπίτι με το Mega‘ είναι εξαιρετική, είναι ένας κορυφαίος δημιουργός. Νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου. Η Ελεονώρα είναι η συμπάθεια και η μεγάλη μου αγάπη. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουμε. Η αγάπη του κόσμου μού δίνει το έναυσμα να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα. Στα social media δεν δίνω συμβουλές, απλώς τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που πιστεύω” είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

 

Δείτε επίσης: Το “Σπίτι με το MEGA” επιστρέφει με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

 

“Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, να το κάνουν”

Η Ρούλα Κορομηλά είπε στη συνέχεια:

“Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου