Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάμτα: Δέχθηκα πρόταση για το “My Style Rocks”

Δείτε στο σχετικό βίντεο τι είπε για την Eurovision

Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει στο παρελθόν, ενώ σχολιάζει και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision ως εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2024.

 

Για το My Style Rocks

“Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks, δεν θυμάμαι αν ήταν πέρσι και φέτος. Έχω κάποιες γνώσεις, δεν είναι όμως κάτι που το έχω σπουδάσει. Έχω μία συγκεκριμένη αισθητική, καταλαβαίνω κάποια πράγματα και κάποια άλλα μου τα έχει φέρει η εμπειρία” αναφέρει η Τάμτα.

“Νιώθω πολύ πιο καλά όταν καλούμαι να κρίνω κάτι που γνωρίζω πολύ καλά. Αυτά είναι το τραγούδι και η μουσική” παραδέχεται η pop star.

 

Δείτε επίσης: Τάμτα: «Το να κολλάς μια γυναίκα στον τοίχο και να τη ρωτάς “παιδί θα κάνεις;” είναι λίγο επιθετικό»

 

Για την Eurovision 

Πώς θυμάται το πέρασμά της από τη σκηνή της Eurovision το 2019 στο Τελ Αβίβ;

Η Τάμτα αναφέρει:

“Ήταν πολύ ευχάριστη, πολύ δυνατή η εμπειρία μου εκεί. Πριν φτάσω εκεί δεν ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα. Θα το ξανάκανα αλλά με τις δικές μου προϋποθέσεις. Θα ήμουν πιο αυστηρή για το τι θα ήθελα να παρουσιάσω”.

“Έχω χαρεί πάρα πολύ που η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Πιστεύω στην αισθητική της, δεν έχει κάνει τυχαία επιτυχία” σχολιάζει αμέσως μετά.

“Δεν θυμάμαι κάτι έντονα αλλά αποκλείεται να μην γράφτηκε και να μην ειπώθηκε κάτι κάπου για την καταγωγή μου. Γενικά με πειράζουν τα ρατσιστικά σχόλια, είναι καιρός να βγούμε από αυτά τα στερεότυπα” καταλήγει στις δηλώσεις της η Τάμτα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου