Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου: Η τελευταία ανάρτηση που έκανε στα social media

Με μια φωτογραφία έκανε τον απολογισμό της χρονιάς

 

Τελευταία φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδό της στο θέατρο, στην παράσταση «Άκρως Συμπαντικό» τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε στα social media

Η Κάτια Νικολαΐδου ανανέωνε γενικά αρκετά συχνά το Instagram account της, όμως πλέον είχε σχεδόν έναν χρόνο να κάνει κάποια ανάρτηση.

 

Η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού ήταν στις 30 Δεκεμβρίου 2022, όταν με μια φωτογραφία έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

 

Σε αυτή δημοσίευσε μία φωτογραφία με έναν καμβά, που έχει ζωγραφισμένο πάνω του ένα δέντρο.

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

 

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου .

 

Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!

 

Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό !Το δέντρο μας ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει κ ν’ ανθίζει! Η χαρά παραμονεύει κάπου κοντά! Καλή Χρονιά! Σας γλυκοφιλώ!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου