Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο μήνυμα μετά το ξέσπασμα στον αέρα – “Δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να…”

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκαν τα όσα είπε μία μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Την ενόχλησή της με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, «Fay’s time» εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης 8/11 με έντονο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου στάθηκαν τα όσα είπε μια μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του Alpha,  Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, εξηγώντας τους λόγους της τόσο έντονης αντίδρασής της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά, δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

katken

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου