Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάντια Μπουλέ: “Ποια νομίζει ότι είναι τελοσπάντων;”

Δείτε τα όσα είπε η Νάντια Μπουλέ στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται”

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

Η Νάντια Μπουλέ έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη.

Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής, την αμφισβήτηση και την προσωπική της ζωή.

 

“Η λογική του cancel είναι ένα πάρα πολύ τρομακτικό πράγμα”

Ειδικότερα, η Νάντια Μπουλέ σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πως έχω περάσει πιο δύσκολα από οποιονδήποτε. Ίσα ίσα που και τώρα βλέπω πρόσωπα, που είναι στην αντίστοιχη αυτή φάση που ήμουν και εγώ την προηγούμενη δεκαετία και τα βλέπω με πολύ συμπάθεια. «Πω πω, κοίτα να δεις τι ακούνε» λέω ή «κοίτα να δεις πως είναι τα πράγματα». Αυτή η λογική του cancel ή η λογική του ότι κάποιος λέει κάτι το οποίο μπορεί να παρερμηνευθεί, ή να είναι μια λάθος του στιγμή και αυτό θα ταξιδέψει στο δευτερόλεπτο παντού και κατευθείαν θα δημιουργηθεί ένα κύμα κατά του, είναι ένα πάρα πολύ τρομακτικό πράγμα”.

“Πια ευτυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να δοκιμαστεί, να κάνει διαφορετικά πράγματα. Στη φάση εκείνη όμως το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά… Έκανα τηλεόραση, επειδή όμως τραγουδούσα πάντα και έκανα συνέχεια μαθήματα, είχα αρχίσει σιγά σιγά να πατάω στο κομμάτι το μουσικό.

Θυμάμαι τις πρώτες αντιδράσεις: “Τι κάνει αυτή τώρα; Τραγουδάει; Τι εννοείς, τι είναι;”.

Μετά πήγα στο Dancing with the stars και «χορεύτρια είναι; Ποια νομίζει ότι είναι τελοσπάντων;» ήταν η επόμενη ερώτηση».

 

“Δεν νιώθω ότι ζω κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο”

“Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό και είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που το λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά αλλά δεν νιώθω ότι ζω κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο” είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου