Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Αν φτάσει η Δανάη Μπάρκα στα 50, όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει εξετάσεις”

“Εγώ έχω φάει το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες με τα παραπανίσια κιλά.

Σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές σχολίασαν το θέμα αυτό στις ψυχαγωγικές εκπομπές την Τετάρτη το πρωί. Μία εξ αυτών και η Δανάη Μπάρκα.

“Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας, δεν το ξέρει κανένας άλλος. Αν εγώ φέρω ένα χαρτί γιατρού, που όντως οι εξετάσεις μου είναι καλές, θα σταματήσει να ασχολείται;” ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο που έκανε η Δανάη Μπάρκα.

 

“Εγώ έχω φάει το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου”

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, με αφορμή αυτή ακριβώς τη φράση είπε στο “Πρωινό”:

“Επειδή η Δανάη Μπάρκα είπε να δώσω τις εξετάσεις μου κλπ. Η Δανάη Μπάρκα είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών. Αν φτάσει η Δανάη Μπάρκα στα 50, όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει τις εξετάσεις… Μακάρι η κοπέλα να είναι υγιέστατη, δεν είναι αιχμή, αλλά εγώ που πάω στον γιατρό και κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο και είναι καλές οι εξετάσεις μου, οτιδήποτε είναι τσιμπημένο μου λέει χάσε βάρος. Πάει κάποιος με παραπάνω κιλά στον γιατρό και υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να του πει μείνε όπως είσαι; Δεν είναι επιχείρημα οι εξετάσεις”.

“Εγώ έχω φάει το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου. Υπάρχει εξώφυλλο εφημερίδας με βασικό τίτλο: Ο Λιάγκας είναι χοντρός. Δεν έκανα αγωγή και μήνυση. Το ότι όμως το πολύ πάχος δεν είναι μια υγιής εικόνα μην τρελαθούμε, αφού είναι αλήθεια, το λένε όλοι οι γιατροί” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου