Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ψαρράς: “Η Μάγισσα είναι από τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει”

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για την οικογένειά του

ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χθες Τετάρτη 1/11, στο “The 2night Show” όπου και μίλησε για την ζωή του, την καριέρα του αλλά και για την “Μάγισσα” και τον ιδιαίτερο ρόλο του που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές.

 

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πρώτα του βήματα στο Κρατικό Θέατρο και στην αστεία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τους συγχωριανούς του στον Σοχό Θεσσαλονίκης.

“Για μένα ο Σοχός είναι το χωριό μου, η σιγουριά μου, το μέρος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ονειρεύτηκα με υπέροχους παιδικούς φίλους. Δεν θα άλλαζα τα παιδικά μου χρόνια στον Σοχό με καμία Κηφισιά και κανένα Κολωνάκι” είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

“Όταν τελείωσα το Λύκειο, κατέβηκα και έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο. Δεν πέρασα την πρώτη χρονιά, ούτε τη δεύτερη. Μπήκα με την τρίτη. Για να δικαιολογήσω την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, πήγα και γράφτηκα σε μία σχολή Αγορανομίας στον Ευκλείδη. Ο πατέρας μου είχε δέσει κόμπο ότι θα μπω στην Ιατρική αλλά για κακή του τύχη πέρασα στο ΚΘΒΕ” αφηγείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

“Ο πατέρας μου έλεγε: θα βγεις στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό. Το χωριό ήταν ο κόσμος του. Εκτός από τον κολλητό μου φίλο, τον Πασχάλη, δεν ήξερε κανένας στο χωριό ότι είμαι στο Κρατικό Θέατρο” παραδέχεται αμέσως μετά ο Νίκος Ψαρράς.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Ψαρράς: “Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από την ΕΡΤ”

 

“Μάλιστα, όταν τελείωσα τις εξετάσεις στο 3ο έτος του ΚΒΘΕ, έδωσα τις απολυτήριες στο Βασιλικό Θέατρο, οπότε όλη η παιδική παρέα μου ήρθε και με είδε εκεί. Ένα από τα κομμάτια που είχα ήταν ο Καλιγούλας του Αλμπέρ Καμύ και άρχισε να κυκλοφορεί το όνομα «Καλιγούλας» στον Σοχό. Κάποια στιγμή, μετά από κανένα δίμηνο, με πιάνει ένας από τον Δήμο και μου λέει: έχουμε μάθει κάτι και έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ με τον Δήμαρχο, ότι δουλεύεις στο Καλιγούλα. Αυτό ήταν ένα στριπτιζάδικο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Στο χωριό λοιπόν νόμιζαν ότι εργάζομαι εκεί μάλλον σε κάποια βραδιά ανδρικού στριπτίζ” περιγράφει με χιούμορ στη συνέχεια ο Νίκος Ψαρράς.




 

Για την οικογένειά του και τις επιθυμίες του

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τη σύζυγό του, την σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη και τον γιο τους με πολλή αγάπη. Ως παιδί δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δουλειά του μπαμπά του. Αφού ακόμη δεν μπορεί να διαχωρίσει το σενάριο από την πραγματικότητα. Φέτος ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο θέατρο στην παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο», μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, την οποία σκηνοθετεί η γυναίκα του Έλενα Καρακούλη και είναι ένα έργο που πρέπει να δουν όλα τα ζευγάρια.

Αν του δινόταν η ευκαιρία ξανά, ο Νίκος Ψαρράς θα πήγαινε στην Αμερική για τη μοναδική εμπειρία που είχε στη δουλειά του να βρεθεί με καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της γης και να μάθει πολλά πράγματα επιπλέον για την υποκριτική.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Ψαρράς: «Εγώ έχω παίξει κατά κόρον σφάχτες, δολοφόνους. Στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου έβλεπα ανθρώπους που έκαναν ένα βήμα πίσω»

 

Για την “Μάγισσα”

Ο Νίκος Ψαρράς, είναι ο Κανέλλος Λάσκαρης από τη σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγεί γιατί “Η Μάγισσα”είναι ένα από τα ωραιότερα “ταξίδια” που έχει κάνει στη ζωή του, και αποκαλύπτει πως όταν πήρε το ρόλο του δεν είχαν γραφτεί καν τα επεισόδια. Ακόμη δεν είχαν τελειώσει τα επεισόδια για τις “Άγριες Μέλισσες”. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να ξεπεραστούν τα θέματα που προκύπτουν από μια τόσο μεγάλη παραγωγή.

“Η Μάγισσα είναι από τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει. Γράφτηκε για να παιχτεί αργότερα από τις 21:00, γι’ αυτό υπάρχει αυτή η γλώσσα και οι σκηνές. Δεν βλέπω τα νούμερα της τηλεθέασης. Την αναγνώριση την παίρνεις από τον κόσμο. Με χαιρετάνε στον δρόμο «γεια σου ρε λεβέντη Κανέλλο», μου λένε” παραδέχτηκε για τη δημοφιλή σειρά.

“Σε κάθε επεισόδιο της Μάγισσας γίνεται μακελειό. Πολλές οι ανατροπές. Ο Κανέλλος δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί ήταν ερωτευμένος με τη Δαμιανή και ο πατέρας του αποφάσισε να την παντρέψει με τον δευτερότοκο της οικογένειας, Μιχαήλ” είπε ο Νίκος Ψαρράς και πρόσθεσε πως στα επόμενα επεισόδια έρχεται και ο πρωτότοκος Λάσκαρης, ο Τζανέτος.










 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου