Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά, δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω”

“Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου, είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιό του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα ρεπορτάζ που θέλουν την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να ολοκληρώνεται μετά το πέρας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν απάντησε: «Και να γνώριζα, δεν θα το έλεγα. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμα Οκτώβρης. Ας το ζήσουμε και ας κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε σε αυτές τις θέσεις, δηλαδή να περνά καλά ο κόσμος. Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου, είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά». Παρακάτω συνέχισε για την αύξηση της διάρκειας της εκπομπής: «Καλύτερα να θέλεις κι άλλο, παρά να περισσεύει. Τώρα είναι τόσο όσο πρέπει».

«Είπα ότι είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω.» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το συμβόλαιό του.

Ποια παρουσιάστρια θα ήθελε μαζί του αν του πρότειναν να κάνει πρωινή εκπομπή; «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είναι για να κάνει live. Αυτή είναι η γνώμη μου».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου