Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κούλλης Νικολάου – “Μου τη φέρατε…”

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/10 ο Κούλλης Νικολάου

Στον καναπέ της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Κούλλης Νικολάου μίλησε για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του, ενώ έδωσε και ένα μεγάλο spoiler για τη «Γη της ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

«Τον αγαπάμε, παρότι ο ρόλος του καμιά φορά μας τη δίνει λίγο γιατί δεν είναι του καλού ανθρώπου Κούλλη μου, και είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

«Ηθοποιός είμαι, ότι το είπες ότι είμαι καλός και το λες εσύ, αυτό έχει σημασία», απάντησε από την πλευρά του ος Κούλλης Νικολάου.

Κούλλης Νικολάου: «Μεγαλώναμε διαφορετικά, σήμερα είναι άλλος τρόπος σκέψης»

Για την παιδική του ηλικία ο ηθοποιός σημειώνει: «Ήμουν το πιο ταλαιπωρημένο, επειδή ήμουν το μικρότερο παιδί. Είχε πέσει ο κορεσμός, οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες. Ίσως ήταν σύνδρομο της εποχής τα πολλά παιδιά, δε νομίζω να είχε στόχους αυτό το πράγμα, απλά ήρθε. Μεγαλώναμε διαφορετικά. Εγώ δε θα μπορούσα σήμερα να μεγαλώσω 10 παιδιά».

Όπως λέει άλλωστε, ο τρόπος που μεγαλώνει τα δικά του παιδιά δεν έχει καμία σχέση με το πώς μεγάλωσε ο ίδιος. «Δεν έχω πρότυπο το πώς μεγάλωσα εγώ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την αγάπη του πατέρα μου και τη μάνας μου, όμως ήταν διαφορετικός ο τρόπος σκέψης τους. Σήμερα, είμαστε πάνω από τα παιδιά μας για όλα, είναι άλλος τρόπος σκέψης».

«Ήμουν απονήρευτος και συνεχίζω να είμαι. Γεννήθηκα αγνός άνθρωπος και τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσω θέλω να την βλέπω με άλλο μάτι» συνεχίζει ο συνεργάτης του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. «Με ανησυχεί το γίγνεσθαι της σημερινής κοινωνίας, με στεναχωράει, αλλά κάνω μια μάχη ότι δεν πρέπει να το κάνω δικό μου πρόβλημα, πρέπει να ξυπνάμε και να λέμε υπάρχει φως και έχει ο Θεός και η μοίρα μας», συμπληρώνει.

Δάκρυσε ο Κούλλης Νικολάου με τα λόγια της συζύγου του 

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Κλαίρη Νικολάου,  Κούλλης Νικολάου κάνει λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ δακρύζει όταν ακούει την ίδια να εξιστορεί τον έρωτά τους.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο» λέει. «Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που ήρθε να δει τη θεία της, το 2002. Ήταν ακαριαίο. Όταν γνωριστήκαμε, 5 – 6 μήνες μετά συγκατοικούσαμε» προσθέτει.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του μιλώντας στην «Ελένη», αναφέρει: «Είναι ο άνθρωπός μου, ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή. Είναι απόλυτα δημοκρατικός ως πατέρας, ψύχραιμος, με το χιούμορ μας, με τα αστεία μας, περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας» είπε.

Η ίδια σπεύδει να σημειώσει: «Ο “Δημοσθένης” της “Γης της ελιάς” δεν έχει καμία σχέση με τον Κούλλη. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, κοινή γραμμή στις αποφάσεις μας» είπε.

«Μου την στήσατε κανονικότατα, άλλα περίμενα άλλα βρήκα. Την αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ο Κούλλης Νικολάου μετά το τέλος του βίντεο.




Το spoiler για τη «Γη της ελιάς» 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κούλλης Νικολάουδε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από το MEGA, δίνοντας ένα μεγάλο spoiler.

«Υπάρχουν άνθρωποι σαν τον “Δημοσθένη”. Έχει λυγίσει στις μοναξιές του, αλλά δεν αλλάζει, είναι αυτό που λέμε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κερδίσει την κόρη του και να έχει μια καλή σχέση μαζί της. Το αγαπάει αυτό το κορίτσι» είπε.

Όσο για το spoiler, ο Κούλλης Νικολάουσυνέχισε: «Περιμένει ένα μωρό. Αυτό είναι τροφή στον εγωισμό του, πρώτα από όλα για να πάρει τα πάνω του και να έρθει ένα παιδί που είναι όντως δικό του αλλά και μια τιμωρία στην Ασπασία. Τον λυτρώνει. Στα επεισόδια της επομένης εβδομάδας η Ασπασία θα πάει να συναντήσει την Ξένια και η Ξένια θα της πει ιδού το παιδί του Δημοσθένη και θα γινεί ο χαμός».

Η αναφορά στη νέα σειρά «Famagusta»

Για τη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta», την οποία θα δούμε από το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ο Κούλλης Νικολάου σχολίασε:

«Δεν έχει οριστεί ημερομηνία. Δουλεύουμε πάνω του πολύ σκληρά, είναι μια υπερπαραγωγή, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ό, τι πω είναι λίγο, είναι σκληρές συνθήκες αλλά μας κάνει να νιώθουμε ότι θα δώσουμε κάτι πολύ σημαντικό και ισχυρό. Είναι ένα σήριαλ το οποίο σμιγεί τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου