Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: “Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά”

“Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Στον αέρα του “Πρωινού” το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον των δημοσιογράφων και των sites.

Όπως είπε, από εδώ και στο εξής αποφάσισε να κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε ξανά σε συναδέλφους του στα Μέσα να σταματήσουν να τον αναπαράγουν.

 

“Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι πουλήσατε”

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε:

“Από χθες το βράδυ, κάθισα μόνος μου και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα, είχα μία λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και θα κρινόμαστε. Πλέον, επειδή έχω δύο παιδιά, ότι ο οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά, αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, και βάζοντας μία φωτογραφία κάποιου που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα. Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό!”

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Αν δεν υπήρχα εγώ και η Καινούργιου, τα ποσοστά του Κασσελάκη θα ήταν…”

 

“Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι πουλήσατε. Σας έκανα μία δημόσια έκκληση χθες. Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, μη με αναπαράγετε. Αφήστε με εδώ με την εκπομπούλα μου, όσο την έχω ακόμα, και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πολύ. Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες βράδυ” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε:

“Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας σε αυτόν τον χώρο, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει. Θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε λοιπόν κάτι ψεύτικο!”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου