Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: “Θέλω να κοιτάζω στα μάτια τους τηλεθεατές που συμπορεύονται μαζί μας 28 χρόνια”

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τα χρόνια πορείας της με το “Τούνελ”

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Το “Φως στο τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη επέστρεψαν στο Mega βάζοντας στο μικροσκόπιο υποθέσεις ανεξιχνίαστες για 29η σεζόν.

Η επιτυχημένη εκπομπή κάθε Παρασκευή συνεχίζει να καταπιάνεται με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, περίεργους θανάτους και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Με ανανεωμένη την ομάδα της, η βραβευμένη δημοσιογράφος και με τη βοήθεια έμπειρων ειδικών αλλά και την ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών, αρχίζει ξανά τις δυνατές της έρευνες που την καθιέρωσαν και της έδωσαν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Άλλωστε, στην πορεία της με το “Τούνελ” έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοουμένους σε 950 εκπομπές ενώ έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 27 δολοφονιών.

Στην αρχή της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, η Αγγελική Νικολούλη μιλάει στα “Πρόσωπα”.

 

Δείτε επίσης: Στην κορυφή της τηλεθέασης η πρεμιέρα του “Τούνελ”

 

-Νέα σεζόν για το «Φως στο τούνελ». Τι θα δουν οι τηλεθεατές στην εκπομπή φέτος;

Με ρωτάς αν έχουμε ανεξιχνίαστα εγκλήματα; Αν υπάρχουν οικογένειες που αναζητούν τους ανθρώπους τους; Που ζητούν απαντήσεις σε περίεργες υποθέσεις, βυθισμένες στην αγωνία; Αν θα μείνουμε ως εκπομπή σταθεροί στη μόνη πυξίδα μας που είναι η αποκάλυψη της αλήθειας; Η απάντησή μου σε όλα αυτά είναι πως ναι. Συνεχίζουμε με επίμονη και μεθοδική έρευνα. Θα παλέψουμε από το δικό μας, το δημοσιογραφικό μετερίζι ώστε να φωτιστούν και οι πιο σκοτεινές πτυχές των υποθέσεων που χειριζόμαστε.

 

-Το «Τούνελ» βρίσκεται στην 29η σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα. Πώς καταφέρνετε να ανανεώνετε την εκπομπή και να γνωρίζει διαρκώς τόσο μεγάλη επιτυχία;

Οι φίλοι του «Τούνελ» γνωρίζουν πολύ καλά ότι επιμένω για την αλήθεια και το φως κόντρα στους όποιους κινδύνους και στα εμπόδια. Σε αυτή την περιπέτεια συνταξιδιώτες μου είναι τόσο οι συνεργάτες μου που με ακολουθούν χρόνια, όσο και νέοι έμπειροι συνάδελφοι που προστέθηκαν φέτος στην ομάδα. Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ τα νούμερα, αν αυτό ορίζει για κάποιους την επιτυχία. Θέλω να μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τους τηλεθεατές που συμπορεύονται μαζί μας 28 χρόνια. Είναι το μόνο παράσημο που δεν αλλάζω με τίποτα. Διαπιστώνω πως αυτό που βασικά ανανεώνεται κάθε χρόνο στο «Τούνελ» είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου.

 

-Στην εκπομπή οδηγείστε στη λύση των μυστηρίων έπειτα από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση των πληροφοριών. Χώρος για το ένστικτό σας υπάρχει; Το εμπιστεύεστε για να σας δείξει τον δρόμο;

Τώρα μου μιλάς για τη διαρκή εσωτερική μου μάχη. Διαίσθηση και λογική παλεύουν πάντα μέσα μου. Ακροβατώ στα όριά τους. Και σου εξηγώ γιατί… Με το ένστικτο μόνο μπορείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα ακόμα κι αν έχεις ελάχιστες πληροφορίες. Φυσικά, δεν λειτουργώ μόνο με αυτό, αλλά με τη συστηματική και μεθοδική δημοσιογραφική έρευνα όπου μιλούν πρώτα από όλα τα στοιχεία. Αν και θα με χαρακτήριζα πραγματίστρια, ομολογώ πως το ένστικτο είναι αυτό που μου έδειξε τον δρόμο σε αρκετές υποθέσεις και μάλιστα κόντρα στη λογική. Έτσι έχω μάθει να μην το αγνοώ ποτέ…

 

-Στην καθομιλουμένη, συνηθίζεται πλέον όταν εξαφανίζεται κάποιος, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, να λέμε ότι «θα πάμε στη Νικολούλη» για να τον βρούμε. Σας κολακεύει αυτό; Θεωρείτε ότι έχετε γίνει με τη δουλειά σας πλέον ένας θεσμός που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά όρια;

Αποτελεί σίγουρα μια ηθική ικανοποίηση για όσα έχουν γίνει μέσα από το «Τούνελ» όλα αυτά τα χρόνια. Δείχνει τη σχέση εμπιστοσύνης κοινού και μιας εκπομπής που, αν μη τι άλλο, έχει μάθει με συνέπεια να αγωνίζεται. Ο κανόνας μας που θα μπορούσαμε να τον κάνουμε και κάδρο στο γραφείο είναι πως δεν υπάρχει άλυτος γρίφος, ούτε τέλειο έγκλημα. Αυτό τον δρόμο ακολουθούμε, έχουμε αποτέλεσμα και ο κόσμος μάς εμπιστεύεται. Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου