Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τέλος από το ραδιόφωνο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

“Δεν μετανιώνω ποτέ για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό μου” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Στο “Breakfast @ star” έκανε δηλώσεις η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Pride” που έκανε εκπομπή, ενώ τόνισε πως αυτή την περίοδο κάνει μια παύση από την τηλεόραση.

“Νομίζω και εγώ και η τηλεόραση έχουμε επιλέξει την αποχή. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αλλά κατάλαβα ότι κάποια στιγμή γίνεται μια παύση μέχρι να έρθουν οι σωστές προτάσεις και να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψει το Booth. Ήταν από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές αυτή η εκπομπή” ανέφερε η ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλάει για το περιστατικό με την κάμερα: «Ζήτησα να την κατεβάσουν και δεν το έκαναν» 

 

“Δεν θα ξεκινήσω ραδιόφωνο φέτος, τουλάχιστον στο Pride Fm. Ο όμιλος αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το προϊόν του. Εμένα αν με ρωτάς με βρίσκει αντίθετη σε αυτό, γιατί είχε ένα συγκεκριμένο όραμα έτσι όπως ξεκίνησε, το οποίο δεν ξέρω αν θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή” αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

“Δεν μετανιώνω ποτέ για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό μου. Θα είμαι πάντα ο εαυτός μου αλλά από εδώ και πέρα θα είμαι περισσότερο προσεκτική” συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου