Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα”

Η Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το bullying με τα κιλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη «Φάρμα» και για το bullying που έχει δεχτεί αναφορικά με τα κιλα.

«Τον Λεωνίδα δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια εκείνον. Η παρουσία του στο Master Chef ήταν καταλυτική στο να πάει πολύ καλά. Στη ‘’Φάρμα’’ είναι γλυκύτατος και ευγενέστατος. Στα ριάλιτι χρειάζονται συγκεκριμένοι παρουσιαστές που θα παρέμβουν, ώστε να κάνουν το μέτριο καλό και το καλό καλύτερο. Και εγώ θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά και ο Κουτσόπουλος. Τα δικά του θα έχουν κάτι διαφορετικό κι αν πάει στραβά, έχει την εμπειρία να σώσει το πιάτο» δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε ότι δεν είναι όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα και εκεί είναι η ένστασή του.

«Ο κόσμος μαγειρεύει και κάποιος είναι σεφ. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά. Είμαι 49 χρονών και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 17 μου. Πάντα υπάρχουν νέα project που θα ήθελε να παρουσιάσω. Έχω δει μία εκπομπή στην Αμερική που θα ήθελα να την κάνω, αλλά προσπαθώ να μην τα λέω».

Αναφερόμενος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είπε πως ήταν κάκιστος ως κριτής και ζήτησε συγγνώμη από όλες τις κροτικές του κόσμου.

«Ένιωσα άσχημα την ώρα που έκρινα. Πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα, είμαι αριθμολάγμος στη δουλειά μου. Ουσιαστικά τα νούμερα είναι σαν να βλέπεις πώς πήγε το ταμείο στο μαγαζί σου. Υπάρχει άνθρωπος που έχει μαγαζί και να μην βλέπει αν έβγαλε χρήματα και αν θα μπορέσει να πληρώσει τους υπαλλήλους του; Πίσω από κάθε project υπάρχουν 150 οικογένειες, αν κοπεί το πρόγραμμα χάνουν τα μεροκάματά τους. Δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως δεν έχει βιώσει bullying για τα κιλά του ή για την εμφάνισή του.

«Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα. Υπάρχουν στην τηλεόραση και πρότυπα όπως η Δανάη Μπάρκα που και εκείνη έχει ακούσει πάρα πολλά. Ο κόσμος αγαπάει τα πρόσωπα που δεν είναι ούτε ψηλά ούτε ξανθά. Υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι εμφανίσιμες και έχουν ταλέντο, υπάρχουν και κάποιες που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες αλλά έχουν και εκείνες ταλέντο. Δεν μπορείς μόνο με την εμφάνιση να προχωρήσεις στην τηλεόραση, πρέπει να έχεις και άλλα πράγματα».

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως την είχε από μωρό παιδί στο «Πρωινό» και όπως είπε είναι μία παρουσιάστρια που είχε ταλέντο, τα κατάφερε και είναι περήφανος για εκείνη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου