Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Γυρίστε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι για να δείτε τι σημαίνει gossip”

Δείτε τί άλλο είπε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το κλίμα που επικρατεί αυτή τη σεζόν στην εκπομπή αλλά και τις επαφές που κρατά ακόμη με τον Σάββα Πούμπουρα.

“Είμαστε πάρα πολύ ωραία φέτος, δεν ξέρω αν μας βλέπετε. Θα το ‘χετε καταλάβει κι εσείς, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Είναι πάρα πολύ άνετα, ξεχνάμε ότι έχουμε κάμερες, γελάμε. Εντελώς οικογενειακή κατάσταση” αναφέρει αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

“Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε καθόλου gossip. Αν γυρίσετε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μπορείτε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά gossip. Νομίζω πιο πολύ συζητάμε τα του σιναφιού μας, αυτά που αφορούν στην τηλεόραση δηλαδή και τους ανθρώπους μέσα σε αυτή. Σίγουρα δεν συζητάμε για την προσωπική τους ζωή” τονίζει η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

“Η Ελένη πάντα έδινε συμβουλές με έναν τρόπο. Είναι γενικά πολύ ανοιχτή” απαντά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε σχετική ερώτηση, ενώ δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο να δούμε τελικά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να εμφανίζεται κάποιες ημέρες την εβδομάδα στην εκπομπή.

 

Δείτε επίσης: Ελιάνα Χρυσικοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν κάνω συμβόλαια, ο λόγος μας είναι συμβόλαιο»

 

Τέλος, όσον αφορά τον Σάββα Πούμπουρα και τις επαφές που διατηρεί η ίδια μαζί του μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαντά:

“Δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε αλλά έχουμε πολύ καλή επαφή, όσο προλαβαίνουμε με τα παιδιά και τις δουλειές. Ο Σάββας είναι ικανότατος, έχει πάρα πολλά πόστα στα οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να σκίσει”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου