Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικηφόρος: “Είχαν βγει φήμες ότι ήμουν σε σχέση με τη Λάουρα Νάργες και…”

Ο Νικηφόρος έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι και με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε ο Νικηφόρος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος τόνισε πώς όσα δεν υφίσταται δεν τον ενοχλούν και σε κάθε περίπτωση είναι προσεκτικός στις εμφανίσεις του όταν είναι σε σχέση.

Για την προσωπική του ζωή

«Είχαν βγάλει φήμες ότι ήμουν με την Λάουρα Νάργες ενώ είναι η γυναίκα του κολλητού μου. Βέβαια αυτά δεν με ενοχλούν. Θα με ενοχλούσε αν ήθελα να κρύψω κάτι για την προσωπική μου ζωή και έβγαινε προς τα έξω. Μια φορά είχαν βγει φωτογραφίες ενώ είχα χωρίσει.

Ήμουν έξι χρόνια και σχέση και το έβγαλαν μετά τον χωρισμό. Ήταν αστείο πια. Δεν θα πάρω την κοπέλα μου και να πάω σε μια πρεμιέρα θεάτρου που έχει κάμερες. Δεν θα κρυφτώ αλλά να μην μας κυνηγούν και οι παπαράτσι», είπε αρχικά ο Νικηφόρος.

«Δεν έχω ψωνιστεί ποτέ αν και θα ήθελα. Ζήλευα συναδέλφους που ήταν στο ίδιο επίπεδο με εμένα και το ζούσαν. Και έλεγα “εγώ γιατί; Να το ζούσα λίγο”. Αυτό μπορεί να κερδίσεις γιατί μπορεί να είσαι ικανός. Σε αυτούς που συνέβη και δεν είχαν συνέχεια, σίγουρα σκέφτηκαν ότι άνθρωποι του χώρου όταν ήταν να πέσουν τους έδωσαν άλλη μια. Ο πατέρας μου ήταν πιο αυστηρός σε τέτοια πράγματα. Θυμάμαι και σε συναυλίες που έκανα στο σχολείο, δεν έρχονταν μπροστά. Ήταν πολύ διακριτικοί. Με γείωνε πολύ και μου βγήκε σε καλό», ανέφερε ο Νικηφόρος.

Όσα είπε ο Νικηφόρος για την είσοδό του στην ακαδημία του Fame Story

Με αφορμή την αποψινή του παρουσία στο Fame Story, ο Νικηφόρος μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον ρόλο του.

«Μπήκα μέσα για να συμβουλεύσω τον μαθητή που θα πει το τραγούδι μου που το έχω γράψει εγώ αλλά και να τους πω κάποια πράγματα που δεν μας είχαν πει.

Ήμουν συνειδητοποιημένος αλλά θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνει όταν βγω έξω. Τους είπα να είναι ο εαυτός τους γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για όλους εμάς και πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι για αυτό», κατέληξε ο Νικηφόρος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου