Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στούντιο 4: O απίστευτος λόγος που η τροχαία έκοψε κλήση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μάταια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι ακριβώς τής είχε συμβεί

Σήμερα (16/10) στην εκπομπή Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη.

Όσα είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Όπως είπε εξιστορώντας το περιστατικό στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ξέχασε το αυτοκίνητό της στο κεντρικό πάρκινγκ στην πλατεία Κολωνακίου και την επόμενη μέρα πήγε να το πάρει.

Όμως, εκείνη την ημέρα που πλήρωσε και πήρε στα χέρια της το αυτοκίνητό της δεν κυκλοφορούσε. Ήταν λοιπόν μέσα στον δακτύλιο. Έτσι, στη γωνία του πάρκινγκ τη σταμάτησε η τροχαία η οποία και της είπε ότι έπρεπε να της κόψει κλήση.

Μάταια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι ακριβώς τής είχε συμβεί.

Τελικά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει το όλο περιστατικό πίσω της και να δεχτεί ό,τι της είχε συμβεί αφού δεν μπορούσε να αλλάξει τις εξελίξεις.




Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήγε στη συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου και διηγήθηκε στο Στούντιο 4 πώς την «τιμώρησε» το Ηρώδειο και για ποιον λόγο.

Η αποκάλυψη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Αργήσαμε με τον Θάνο στο Ηρώδειο μας βάλανε αλλά μας βάλανε τιμωρία. Μας βάλανε ψηλά. Αργήσαμε γιατί δεν βρίσκαμε να παρκάρουμε. Να φύγω μισή ώρα νωρίτερα; Μήπως να αλλάξω πόλη;» είπε αντιδρώντας στα όσα της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ότι δεν έχουν δικαιολογία και πως ο ίδιος χρησιμοποιεί ταξί όταν γνωρίζει ότι η δυσκολία είναι ορατή για πάρκινγκ.

«Μας βάλανε πάνω πάνω, πάρα πολύ ωραία περάσαμε και τραγουδήσαμε» είπε παρόλα αυτά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου