Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στη βάφτιση του γιου του σεφ της εκπομπής της, Γιώργου Τσούλη

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα.

Ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του βάπτισαν τον ενός έτους γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Ανδρέας σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ένα στιγμιότυπο στα social media που δημοσίευσαν φίλοι και συγγενείς το ζευγαριού που βρέθηκαν στο μυστήριο.

Σήμερα, Δευτέρα 16/10 ο Γιώργος Τσούλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση από την βάπτιση του γιου του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με την σύζυγό του και τον μικρό τους.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Ανδρέα μου η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε πολύ!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Τσούλης.

Τι είπε ο Γιώργος Τσούλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/10 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον συνεργάτη της στην εκπομπή, δίνοντάς του τις ευχές της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρέθηκε στο μυστήριο.

«Γιώργο μου να σας ζήσει, σε τέτοιες ωραίες στιγμές να είσαστε μαζί και μαζί με φίλους και να νιώθετε και την συγκίνηση και την χαρά. Δεν ήρθα στη βάπτιση και χαίρομαι που ήρθαν τα παιδιά εκεί και ήταν σαν να ήμουν εκεί. Είχα ένα ταξίδι κανονισμένο εδώ και αρκετό καιρό και για εμένα είχε ιδιαίτερη σημασία και για αυτό και δεν κατάφερα να το ακυρώσω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Όλοι ήσασταν δίπλα μου σε δύο πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Τη γέννηση του γιου μου και τώρα τη βάπτιση. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε, το ευχαριστήθηκα και εγώ και η Μαριαλένα πάρα πολύ. Το ότι ήρθατε σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εμένα έχει μεγάλη σημασία», ανέφερε ο Γιώργος Τσούλης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου